Verse koffie

Verse koffiebonen

Probeer onze verse koffiebonen en laat je verrassen. We sparen kosten nog moeite om ervoor te zorgen dat onze koffiebonen lekker vers zijn en goed bewaard kunnen worden. De passie die we hebben voor het produceren van de beste kwaliteit verse koffie, staat garant voor een goede kop koffie. Het drinken van slappe kop koffie is verleden tijd!

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Café du Jour Vers Gebrande Koffies Proefpakket
  Café du jour verse koffie proefpakket
  Waardering:
  87%
  Aanbiedingsprijs € 49,95 Normale Prijs € 55,80
 2. Café du Jour Ottima Qualità vers gebrande koffie voor volautomaten
  Café du Jour Ottima Qualità Koffie
  Vanaf € 5,19
 3. Café du Jour Ethiopia Yirgacheffe koffie
  Café du Jour Ethiopia Yirgacheffe koffie
  Vanaf € 7,95
 4. Café du Jour Vers gebrande koffie uit Ethiopië, Regio Lekempti
  Café du Jour Ethiopia Lekempti Koffie
  Waardering:
  89%
  Vanaf € 5,19
 5. Café du Jour Vers gebrande koffie uit Brazilië van het Cerrado Plateau
  Café du Jour Brazil Cerrado
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 5,19
 6. Café du Jour Vers gebrande koffie uit Brazilië, regio Santos
  Café du Jour Brazil Santos Koffie
  Waardering:
  90%
  Vanaf € 5,19
 7. Café du Jour Vers gebrande koffie Espresso Madrugador Blend, pittig!
  Café du Jour Espresso Madrugador Koffie
  Waardering:
  95%
  Vanaf € 5,19
 8. Café du Jour Vers gebrande koffie Espresso Volar Lejos blend
  Café du Jour Espresso Volar Lejos Koffie
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 5,19
 9. Café du Jour Vers gebrande koffie uit Peru
  Café du Jour Peru
  Waardering:
  90%
  Vanaf € 5,19
 10. Café du Jour Vers gebrande koffie uit Zuid-Amerika
  Café du Jour Zuid-Amerika Blend Koffie
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 5,19
 11. Café du Jour Vers gebrande koffie uit Centraal-Amerika
  Café du Jour Centraal Amerika Blend Koffie
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 5,19
 12. Café du Jour Vers gebrande koffie uit Colombia
  Café du Jour Colombia Excelso Santander Koffie
  Waardering:
  70%
  Vanaf € 5,19
 13. Café du Jour Vers gebrande koffie uit Nicaragua
  Café du Jour Nicaragua El Capitan Koffie
  Waardering:
  85%
  Vanaf € 5,19
 14. Café du Jour Vers gebrande koffie uit Honduras
  Café du Jour Honduras
  Waardering:
  90%
  Vanaf € 5,19
 15. Café du Jour Vers gebrande koffie uit Guatemala
  Café du Jour Guatemala Koffie
  Waardering:
  77%
  Vanaf € 5,19
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verse koffiebonen kopen

We bieden een breed scala aan beschikbare keuzes, waaronder populaire koffiemelanges, koffie van verschillende herkomsten, single origin en vers gedecafeïneerde koffie die je kunt kopen in kleine verpakkingen of in grote hoeveelheden. Je kunt vers gebrande speciale bonen van eersteklas kwaliteit gebruiken om thuis of op kantoor koffie te zetten. Er is niets dat beter smaakt dan een verse kop koffie en je koffie kan enkel zo goed smaken als de bonen toestaan. Kortom: goede bonen zorgen voor goede koffie. Verse koffie van hoge kwaliteit is dus heel belangrijk, vooral als je meer dan een kop nodig hebt om de dag goed door te komen. Alles wat koffieliefhebbers associëren met een vers gezette kop koffie, zoals de smaak en het aroma, komt van het brandproces dat begint met een lange reis van de bekende koffieproducenten over de hele wereld. Wanneer een rauwe, groene koffieboon wordt geplukt, bevat deze de voorlopers van die complexe smaakprofielen die verse koffie zijn typische geur en smaak geven. Ons brandproces zorgt voor een smaakexplosie met het aroma van chocola, karamel, bloemen of fruit. 
De koffiebonen worden blootgesteld aan de extreme hitte van een koffiebrander. De complexe samenstelling van mineralen van een groene boon - de koolhydraten, aminozuren, eiwitten, lipiden, water en cafeïne - smelten samen in chemische reacties die plaats maken voor die nootachtige en onweerstaanbare geur en smaak van koffie. Vervolgens wordt deze goed verpakt om de blootstelling aan de lucht te verminderen, zodat het niet kan degraderen en zijn smaak verliest voor het bij jou terecht komt. We zorgen ervoor dat we onze koffiebonen zo snel mogelijk na het roosteren brouwen, zodat je de meest verse, meest heerlijke koffie kunt krijgen. Laat je vrienden maar lekker jaloers worden! 

Hoe houden we geroosterde bonen vers?

Omdat vers geroosterde bonen hun frisheid gemakkelijk kunnen verliezen is het goed opslaan van de koffiebonen belangrijk. Er zijn factoren waarmee je rekening moet houden wanneer je de koffie in huis haalt. Bewaar je kostbare aankoop op een droge plaats om blootstelling aan vocht te voorkomen. Houd de verpakking goed gesloten om de koffie af te schermen van lucht. Onze gewaardeerde koffieboonverpakkingen zijn uitgerust met een speciaal ventiel dat kooldioxide kan afgeven, zonder lucht erin te laten waardoor de bonen vers blijven. Deze zijn echter niet bedoeld voor langdurige opslag dus het beste is om de koffie niet al te lang te laten staan. Een kop koffie extra per dag kan dus geen kwaad met dit goede excuus! Onze koffie is geselecteerd op kwaliteit en karakter. Elke partij wordt vers met de hand geroosterd en dagelijks in heel Nederland verzonden. We branden voor en bezorgen je verse, heerlijke en speciale koffie. 

Er gaat niets boven verse koffiebonen 

Bij Café du jour produceren we hoogwaardige koffie en om aan de vraag van koffiemarkten te voldoen leveren we koffie uit verschillende delen van de wereld. Je kunt kiezen uit een verschillend assortiment, van speciaal ontwikkelde koffiemelanges, premium koffie van single origin en gedecaffeïneerde koffie. Ze worden vers gebrand, verpakt en verzonden met het hoogste niveau van passie. Met onze jarenlange ervaring met het branden van koffie ben je ervan verzekerd dat je kop koffie altijd een glimlach teweegbrengt, zelfs bij degenen met een ochtendhumeur! We raden aan om je koffie in de vorm van verse bonen te kopen en ze thuis of op kantoor te malen om van de beste koffie te kunnen genieten. De koffiebonen worden vers aangeleverd, maar hoe geniet je nu van die echter verse kop koffie? Hiervoor is het het beste dat je alleen hetgeen maalt dat je op dat moment voor koffie gaat gebruiken. Op deze manier zal het maalsel niet oxideren en blijft de smaak onaangetast en overheerlijk! Daarnaast geniet je altijd van de koffie die jij lekker vind, want je kunt je favoriete verse koffiebonen kopen, in plaats van dat je een standaard mengsel van verschillende soorten bonen in je kop koffie hebt zitten.

Beoordeeld met 4.8 / 5 gebaseerd op 97 Google klantreviews 

Copyright © 2012-2018 6WAYS. All rights reserved.