Waarom Café du jour

Café du jour is opgericht vanuit een passie voor koffie en de ambitie om een merknaam te bouwen. De interesse voor koffie is ontstaan in Italië waar ik een jaar heb mogen werken en wonen. Je ontkomt er in het dagelijkse Italiaanse leven niet aan om espresso te drinken. Afijn, dat werkt dus verslavend. Bij terugkomst in Nederland een aantal jaren in de horeca en e-commerce branche doorgebracht, voeg die twee samen en zo ontstond Café du jour. Een passie voor koffie met een vleugje Italië, maar wel lekker nuchter op z'n Hollands. Geen elitair gedoe, niks uit de hoogte, gewoon goede koffie tegen een scherpe prijs met altijd een beetje extra aandacht zodat u als bezoeker achteraf 'wow' denkt.

Café du jour is de Franse vertaling van 'koffie van de dag', nou had dat natuurlijk eigenlijk op z'n Italiaans gemoeten. Maar 'caffè della giornata' klinkt toch iets minder lekker ;-).

Ik wens u alvast veel genot van uw koffie,

Eigenaar Café du jour

Geschiedenis van Café du jour

Aanvankelijk zijn we begonnen met het branden van koffie, klein en hobbymatig. Maar zoals alles wat we doen wilden we het een stapje verder brengen. Tja, dan ga je op onderzoek uit en ontdek je dat er al heel veel branderijen in de regio zijn. Kunnen wij dat als hobbyisten veel beter? Misschien maar misschien ook niet. Tegen onze principes in lieten we het plan varen. Het idee bleef prikkelen, je verdiept je in het onderwerp en verzamelt informatie. Heel veel informatie, daaruit is anderhalf jaar later Café du jour ontstaan. De vriendelijke koffieleverancier, geen enge contracten voor ons, onze klanten en onze toeleveranciers. Prijzen lager dan elders maar toch genoeg om onze dienstverlening en service optimaal te laten verlopen. We houden er van om eerst goed na te denken, niet alleen, maar samen met jou als particulier of je bedrijf.

We willen vrienden worden

Elke bezoeker zien we als één van onze vrienden. Contact met ons opnemen kan daarom altijd, net zoals je altijd contact kunt opnemen met je vrienden. Wij doen niet aan kleine lettertjes of verborgen kosten, je gaat je vrienden immers ook niet om extra geld vragen als je een rondje haalt in de kroeg ;-).

Bij vragen of opmerkingen horen we dat graag van je!

"Wij zijn Café du jour. Een ruim aanbod aan koffie tegen een eerlijke prijs. Wij werken door tijdens onze koffiepauze om u een perfect product te leveren."

Koffiebonen om van te genieten
Zo kun je de espresso niet drinken, maar het ziet er leuk uit.

Waar het allemaal is begonnen
Pier in Caorle waar het idee zich gevormd heeft, circa 50 km van Venetië .

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.8 / 5 op basis van 158 klantreviews

Copyright © 2012-2019 6WAYS. All rights reserved.