Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Over Café du jour

Laden...

Café du Jour is in 2015 ontstaan  uit een passie voor koffie en de ambitie om een merknaam op te bouwen. De interesse voor koffie begon in 2011 in Italië waar ik een jaar heb mogen werken en wonen. In het dagelijkse Italiaanse leven kan je niet om espresso heen, zodra je de auto op een willekeurige parkeerplaats uitstapt kom je een klein koffiebarretje tegen. Dat werkt verslavend!

Na terugkomst in Nederland heb ik een paar jaar in de horeca en bij internetbedrijven gewerkt. Voeg dit samen en daar was Café du Jour: een passie voor koffie met een vleugje Italië maar wel lekker Hollands nuchter. Geen poespas, geen elitaire vaktermen, gewoon hele goede koffie voor een eerlijke prijs en altijd een beetje extra aandacht. Het is de bedoeling dat je na het ervaren van onze service en ons product het ‘wow’ effect hebt.

Café du Jour is de Franse vertaling van koffie van de dag, het had op z’n Italiaans ‘caffè della giornata’ moeten zijn maar dat klonk toch net iets minder lekker ;-).

We wensen je veel koffieplezier!

Jesse, Lennart & de collega’s van het magazijn en de klantenservice

 

 

Geschiedenis van Cafe du Jour

Café du Jour is in 2015 opgericht door de broers Jesse en Lennart als afstudeerproject en in de loop der jaren uitgegroeid tot een serieus bedrijf. We begonnen ooit met experimenteren na de aanschaf van een nieuwe espressomachine en een kleine koffiebrander voor de hobby. Toen vrienden en familie in onze omgeving vaker bij ons dan in de supermarkt koffie kwamen halen besloten we er een bedrijf van te maken.

De start van het bedrijf viel toevallig samen met het afstuderen van Lennart. Zodoende werd het als afstudeeropdracht opgezet en begon Café du Jour als een infotainment website over koffie waarin de koffie werd uitgelegd van de rauwe bes tot aan het kopje koffie.

Nadat de studie afgerond was begon Café du Jour zich te vormen: de vriendelijkste koffieleverancier. Bij ons geen enge contracten en kleine lettertjes voor ons, jou en onze leveranciers. Prijzen lager dan elders maar nog wel voldoende om ervoor te zorgen dat onze service optimaal behouden kan worden. Wij denken graag na in mogelijkheden, niet alleen, maar samen met jou of je bedrijf.

Inmiddels bestaat ons assortiment uit meer dan 150 soorten koffie, een eigen koffiebrander, geschenken en toebehoren voor een nog lekkerder bakkie. We zijn al twee keer van locatie verhuisd en als jij onze koffie net zo lekker blijft vinden als je nu doet zullen we binnenkort weer naar een groter plekkie moeten.

We vinden het nog elke dag een feestje om naar de zaak te gaan en doen ons stinkende best om jou een optimale ervaring en een optimaal product te laten ervaren. En stiekem zijn we dan ook wel een beetje trots op wat jullie van ons vinden. Gemiddeld geven jullie ons namelijk een 9.8 (2021)!

We willen vrienden zijn

We zien jullie graag als onze vrienden en daar handelen we ook naar: je kunt op elk moment contact met ons opnemen, net zoals dat je altijd je vrienden kunt bereiken. We doen niet aan kleine lettertjes of verborgen kosten, je vraagt je vrienden immers ook niet om extra geld als je een rondje in de kroeg haalt ;-).

Als je vragen of opmerkingen hebt, horen we dat uiteraard graag!

Wij zijn Café du Jour. Een groot koffieaanbod tegen een eerlijke prijs. We werken door tijdens onze koffiepauze om u van een perfect product te voorzien.”

Koffiebonen om van te genieten

Je kan espresso zo niet drinken, maar het ziet er leuk uit.

Waar het allemaal is begonnen

Pier in Caorle waar het idee zich gevormd heeft (2011), circa 50 km van Venetië.

 

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews