Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Cafeïnevrije koffiebonen

Laden...
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lavazza Dek (Decaffeinato) - Cafeïnevrije koffiebonen - 500 gram
  Lavazza Dek (Decaffeinato) - Cafeïnevrije koffiebonen - 500 gram
  Chocolade, Nootachtig 3 - Regular
  Vanaf 8,36
   16,72 / kg
 2. illy Decaf - Koffiebonen - 250 gram
  illy Decaf - Koffiebonen - 250 gram
  Bloemig, Fruitig, Nootachtig, Caramel 7 - Krachtig
  Vanaf 6,29
   25,16 / kg
 3. illy gemixt pakket zelf samenstellen - koffiebonen - 6 x 250 gram
 4. Café du Jour 100% arabica Decaf Espresso
  Café du Jour 100% arabica Decaf Espresso
  Chocolade, Nootachtig 8 - Krachtig
  Vanaf 7,95
   17,96 / kg
 5. Café du Jour Espresso Decaffeinato
  Café du Jour Espresso Decaffeinato
  Chocolade, Kruidig 10 - Zeer krachtig
  Vanaf 5,95
   15,26 / kg
 6. Café du Jour 100% arabica Decaf Speciale
  Café du Jour 100% arabica Decaf Speciale
  Chocolade, Fruitig, Nootachtig 5 - Regular
  Vanaf 7,95
   17,96 / kg
 7. Lavazza DEK Classico Cafeïnevrije - gemalen koffie - 250 gram
 8. Caffè Vergnano 1882 Decaffeinato Espresso - koffiebonen - 1 kilo
  Caffè Vergnano 1882 Decaffeinato Espresso - koffiebonen - 1 kilo
  Chocolade, Nootachtig 7 - Krachtig
  Vanaf 14,22
   14,22 / kg
 9. Kimbo Decaffeinato - koffiebonen - 500 gram
  Kimbo Decaffeinato - koffiebonen - 500 gram
  Nootachtig 9 - Zeer krachtig
  Vanaf 7,90
   15,80 / kg

Op zoek naar een heerlijk kopje cafeïnevrije koffie zonder de opwindende kick van cafeïne? Zoek niet verder dan onze selectie van cafeïnevrije koffiebonen. Of je nu probeert om je cafeïne-inname te verminderen of simpelweg wilt genieten van een kopje koffie zonder cafeïne, onze cafeïnevrije bonen bieden de perfecte oplossing.

Koffie zonder cafeïne kopen

Het is algemeen bekend dat cafeïne ons helpt om wakker te blijven en ons energieniveau te verhogen. Maar soms willen we gewoon genieten van de smaak en het aroma van koffie, zonder de stimulerende effecten van cafeïne. Als je 's avonds of 's nachts koffie wilt drinken, kan het consumeren van gewone koffie het moeilijk maken om in slaap te vallen. Gelukkig kun je kiezen voor cafeïnevrije koffiebonen, zodat je nog steeds kunt genieten van de heerlijke smaak van koffie, zonder de negatieve effecten van cafeïne.

Zorgvuldig geselecteerd en gebrand

Onze zorgvuldig geselecteerde en gebrande cafeïnevrije koffiebonen behouden de volle smaak van koffie. Ze ondergaan een speciaal proces om de cafeïne uit de bonen te verwijderen, terwijl de rijke smaak en het aroma behouden blijven. Op deze manier kun je nog steeds genieten van de heerlijke smaak van koffie, zonder je zorgen te maken over de effecten van cafeïne op je lichaam.

Of je nu kiest voor een medium roast of een donkere roast, onze cafeïnevrije koffiebonen bieden de perfecte balans tussen smaak en aroma. De medium roast heeft een zachte en evenwichtige smaak, terwijl de donkere roast een intensere en krachtigere smaak biedt. Wat je smaakvoorkeur ook is, onze cafeïnevrije koffiebonen zorgen voor een heerlijk kopje koffie zonder cafeïne.

Hoe wordt cafeïnevrije koffiebonen gemaakt?

Het proces van het maken van cafeïnevrije koffiebonen is zorgvuldig en gericht op het verwijderen van cafeïne, terwijl de smaak en het aroma behouden blijven. Er zijn verschillende methoden die worden gebruikt, maar ze volgen allemaal een vergelijkbaar principe.

Een van de meest voorkomende methoden is het gebruik van koolzuur. Bij deze methode worden de koffiebonen blootgesteld aan koolzuurgas onder hoge druk, waardoor de cafeïne uit de bonen oplost. Vervolgens worden de bonen gedroogd en gebrand, waardoor de cafeïne verdampt. Het resultaat is cafeïnevrije koffiebonen met behoud van de smaak en het aroma waar je van houdt.

Waarom kiezen voor cafeïnevrije koffiebonen?

Cafeïnevrije koffiebonen zijn ook een geweldige keuze voor mensen die gevoelig zijn voor cafeïne. Cafeïne kan bij sommige mensen angstgevoelens, rusteloosheid en een verhoogde hartslag veroorzaken. Als je merkt dat cafeïne deze negatieve effecten op je heeft, kan het drinken van cafeïnevrije koffie een geweldige manier zijn om te genieten van koffie zonder deze symptomen te ervaren.

Is cafeïnevrije koffie gezonder?

Cafeïnevrije koffie biedt dezelfde heerlijke smaak en aroma als normale koffie, maar zonder de cafeïne. Hoewel cafeïne in matige hoeveelheden geen significant negatief effect heeft op de gezondheid, kan het voor sommige mensen wenselijk zijn om hun cafeïne-inname te verminderen.

Bovendien kunnen mensen met bepaalde gevoeligheden voor cafeïne, zoals zwangere vrouwen of mensen met slaapproblemen, profiteren van het drinken van cafeïnevrije koffie. Het geeft hen de mogelijkheid om te genieten van koffie zonder zich zorgen te maken over eventuele nadelige effecten op hun gezondheid.

Café du Jour de koffiespecialist

Onze cafeïnevrije koffiebonen worden met zorg gemaakt, zodat je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie zonder cafeïne. Of je nu decaf koffie of gewone koffie drinkt, ons uitgebreide assortiment aan koffie biedt voor ieder wat wils.

Onze koffiebonen worden gemaakt van de beste kwaliteit arabica bonen. Ze worden vochtig gemaakt en daarna zorgvuldig gedroogd, waardoor de cafeïne wordt verwijderd terwijl de smaak en de eigenschappen van de koffieboon behouden blijven. Het resultaat is een cafeïnevrije koffie met een rijke smaak en volle aroma's.

Bij het maken van cafeïnevrije koffie, nemen we geen toevlucht tot chemische stoffen zoals dichloormethaan. In plaats daarvan maken we gebruik van een natuurlijk proces waarbij koolzuur de cafeïne uit de bonen verwijdert. Dit proces zorgt ervoor dat je kunt genieten van een gezondere en smaakvolle cafeïnevrije koffie.

Of je nu van espresso houdt of liever een kopje gewone koffie drinkt, onze cafeïnevrije koffie biedt dezelfde heerlijke smaak en aroma's als normale koffie. Bovendien bevat het slechts een klein beetje cafeïne, waardoor het een ideale keuze is voor koffieliefhebbers die hun cafeïne-inname willen beperken.

Smaakverschil tussen normale koffie en cafeïnevrije koffiebonen

Het smaakverschil tussen koffie en cafeïnevrije koffie is subtiel maar merkbaar. Hoewel de meeste mensen het moeilijk vinden om een duidelijk onderscheid te maken, hebben sommigen opgemerkt dat cafeïnevrije koffie een iets zachtere smaak kan hebben.

Het belangrijkste is echter dat onze cafeïnevrije koffiebonen met veel zorg zijn gebrand om de volle smaak van koffie te behouden. We bieden een breed assortiment aan koffiemelanges. Heb je bijvoorbeeld al eens cafeïnevrije koffie van Lavazza geprobeerd?

Bestel cafeïnevrije koffiebonen bij Café du Jour

Dus waar wacht je nog op? Probeer onze cafeïnevrije koffiebonen vandaag nog en ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor cafeïnevrije koffie. Of je nu probeert te minderen met cafeïne, als je gevoelig bent voor cafeïne, of gewoon wilt genieten van de heerlijke smaak van koffie zonder de opwindende kick, onze cafeïnevrije bonen bieden de oplossing. Bestel nu en geniet van een heerlijke kop koffie zonder cafeïne.

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews