Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Wat Zijn Single Origin Koffiebonen?

Laden...
Van hoog naar laag sorteren
 1. SUN Blue Mountain Dark Roast Fairtrade - koffiebonen - 1 kilo
  SUN Blue Mountain Dark Roast Fairtrade - koffiebonen - 1 kilo
  Chocolade, Nootachtig 8 - Krachtig
  Vanaf 23,95
   23,95 / kg
 2. SUN Santa Rosa Medium Roast Fairtrade - koffiebonen - 1 kilo
  SUN Santa Rosa Medium Roast Fairtrade - koffiebonen - 1 kilo
  Bloemig 7 - Krachtig
  Vanaf 23,95
   23,95 / kg
 3. SUN Santa Rosa Dark Roast Fairtrade - koffiebonen - 1 kilo
  SUN Santa Rosa Dark Roast Fairtrade - koffiebonen - 1 kilo
  Chocolade, Caramel 8 - Krachtig
  Vanaf 23,95
   23,95 / kg

Single Origin koffiebonen, zoals de naam al aangeeft, zijn koffiebonen afkomstig uit één specifieke regio, plantage of zelfs een enkel land. Dit betekent dat in plaats van een mix van bonen uit verschillende delen van de wereld, de bonen in je kopje koffie allemaal uit dezelfde plek komen. Dit draagt bij aan hun unieke en onderscheidende smaak.

Waar Komt de Unieke Smaak Vandaan?

De smaak van Single Origin koffie wordt voornamelijk beïnvloed door de omstandigheden waarin de koffiebonen groeien. Dit omvat de bodem, het klimaat, de hoogte en zelfs de methoden die worden gebruikt bij het verbouwen en oogsten van de koffie. Hierdoor heeft elke Single Origin koffie zijn eigen kenmerkende smaakprofiel.

Waarom is Single Origin Koffie vaak Duurder?

Vanwege de specifieke groeiomstandigheden en het feit dat ze vaak uit afgelegen gebieden komen, kan de productie van Single Origin koffie zowel tijdrovend als arbeidsintensief zijn. Daarnaast wordt deze koffie vaak in kleinere hoeveelheden geproduceerd, wat bijdraagt aan de hogere prijs. Maar voor veel koffieliefhebbers is de unieke en rijke smaak het extra geld meer dan waard.

Café du Jour's Belofte

Bij Café du Jour zijn we trots op onze uitgebreide selectie van de beste Single Origin koffiebonen. We werken samen met boeren en leveranciers over de hele wereld om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen de beste en meest unieke koffiebonen krijgen. Met elke slok koffie van Café du Jour, krijg je een vleugje van de plaats waar het vandaan komt.

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews