Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Mövenpick koffie

Laden...
Van hoog naar laag sorteren
 1. Mövenpick caffè crema - koffiebonen - 1 kilo
  Mövenpick caffè crema - koffiebonen - 1 kilo
  Chocolade, Nootachtig 8 - Krachtig
  Vanaf 10,69
   10,69 / kg
 2. Mövenpick Espresso - koffiebonen - 1 kilo
  Mövenpick Espresso - koffiebonen - 1 kilo
  Chocolade, Nootachtig 10 - Zeer krachtig
  Vanaf 10,69
   10,69 / kg
 3. Mövenpick - Koffie van het jaar - Crema Brazil - koffiebonen - 750 gram
  Mövenpick - Koffie van het jaar - Crema Brazil - koffiebonen - 750 gram
  Chocolade, Nootachtig 5 - Regular
  Vanaf 9,25
   12,33 / kg
 4. Mövenpick Crema Intensa Gusto Italiano - koffiebonen - 1 kilo
  Mövenpick Crema Intensa Gusto Italiano - koffiebonen - 1 kilo
  Chocolade, Nootachtig 10 - Zeer krachtig
  Vanaf 10,69
   10,69 / kg
 5. Mövenpick proefpakket - koffiebonen - 4 x 1 kilo
 6. Mövenpick El Autentico - koffiebonen - 1 kilo
  Mövenpick El Autentico - koffiebonen - 1 kilo
  Nootachtig 6 - Regular
  Vanaf 10,69
   10,69 / kg
 7. Mövenpick Der Himmlische - koffiebonen - 1 kilo
  Mövenpick Der Himmlische - koffiebonen - 1 kilo
  Chocolade, Nootachtig 7 - Krachtig
  Vanaf 10,69
   10,69 / kg
 8. Mövenpick - Koffie van het jaar - Crema Kenya - koffiebonen - 1 kilo
  Mövenpick - Koffie van het jaar - Crema Kenya - koffiebonen - 1 kilo
  Fruitig, Kruidig 6 - Regular
  Vanaf 10,18
   10,18 / kg

Mövenpick is een prestigieus koffiemerk dat bekend staat om zijn uitgebreide assortiment hoogwaardige koffie, gebrand volgens de oorspronkelijke Zwitserse receptuur. De Mövenpick koffie staat garant voor een bijzonder rijk aroma, geselecteerd uit de beste koffiebonen van over de hele wereld. Het merk biedt verschillende koffiesoorten aan, waaronder espresso en nog veel meer!

Mövenpick koffie

Proef de verrukkelijke wereld van Mövenpick koffie! Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1844, heeft het merk Mövenpick een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als de ultieme keuze voor premium koffieliefhebbers. Met behulp van hoogwaardige bonen en een oorspronkelijke Zwitserse receptuur, wordt elke koffieboon met zorg gebrand volgens de darboven-methode, waardoor een bijzonder rijk aroma wordt geselecteerd voor jouw genot.

Van een donkere espresso tot een romige latte macchiato en alles daar tussenin, het assortiment van Mövenpick koffie heeft voor elk wat wils. De smaakvolle melanges zijn met zorg samengesteld en de gemalen koffie is perfect voor je basisfilter of espressomachine.

Hoogwaardige bonen

In Nederland zijn de Mövenpick koffiebonen zeer geliefd en worden ze doorverwezen als de topkeuze voor koffiebranders en koffiebranderijen. De keuze aan melanges is werkelijk indrukwekkend, en elke smaak toont de zorg en aandacht waarmee de bonen zijn geselecteerd en gebrand.

Of je nu een cappuccino liefhebber bent of meer houdt van een sterke espresso, Mövenpick heeft allemaal iets te bieden. Met een breed scala aan producten, van capsules tot gemalen koffie, kun je jouw ideale koffie samenstellen.

De prijs-kwaliteitverhouding van Mövenpick koffie is uitstekend, en de beschikbaarheid in verschillende verpakkingen maakt het een ideale keuze voor zowel thuis als in hotels en restaurants. Bestellingen worden snel geleverd, zodat je nooit zonder jouw favoriete koffie komt te zitten.

Mövenpick in het land van koffiedrinkers

Nederland heeft de reputatie van stevig koffiedrinken. We beginnen al bij het ontbijt. Hoewel thee in opkomst is, zal dit de koffie niet snel verslaan. In Nederland worden 2.4 koppen koffie per hoofd van de bevolking gedronken. We staan op een eenzame eerste plaats in de wereld. Amerika staat op een 16e plek, ondanks hun veel te dure koffieketen Starbucks. Terwijl de Engelsen thee drinken, nemen de Nederlanders ruim de tijd om van een kop koffie te genieten. Het tv-programma "Koffietijd" zegt eigenlijk al genoeg. Rond half 11 staat bij de meeste mensen de koffie op tafel. Ook in bedrijven en op kantoren begint het drinken van koffie 's ochtends al. Koffie is niet weg te denken uit onze cultuur.

Koffiebonen van Mövenpick koffie

De koffiebonen die Mövenpick gebruikt voor koffie zijn afkomstig van koffieplantages in verschillende landen, waaronder India. Alleen de hoogwaardige bonen worden zorgvuldig geselecteerd en vervolgens gebrand volgens de traditionele methoden van Darboven, een van de toonaangevende koffiebranderijen.

Verschillende soorten Mövenpick koffie

De koffiesoorten van Mövenpick zijn beschikbaar in verschillende varianten, waaronder gemalen koffie en hele bonen. Hierdoor hebben koffieliefhebbers de keuze om hun koffie op de basis van hun voorkeur te zetten, of het nu gaat om een filterkoffie of een espresso. Voor diegenen die graag genieten van het gemak van koffiecapsules, biedt Mövenpick ook een Nespresso-compatibel assortiment aan. Uiteraard hebben we van Mövenpick ook een proepakket koffiebonen samengesteld.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

De kwaliteit van Mövenpick koffie wordt hoog gewaardeerd door klanten wereldwijd, waaronder in Nederland. Het merk heeft in de loop der jaren positieve beoordelingen ontvangen van koffieliefhebbers en staat bekend om zijn premium kwaliteit. De beschikbaarheid van de koffiesoorten zorgt ervoor dat koffieliefhebbers hun favoriete koffie gemakkelijk kunnen bestellen, of het nu online is via de website of in lokale winkels.

Mövenpick heeft zich bewezen als een merk dat constant levert en aan de verwachtingen van koffieliefhebbers voldoet, jaar na jaar. Hun toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid in het koffieproces blijft de hoeksteen van hun succes, en het merk blijft trouw aan zijn belofte om koffieliefhebbers wereldwijd te verblijden met de beste koffie-ervaring.

Koffie is goed voor een mens

Koffie is goed voor de mens, vooral Mövenpick koffie kan bijdragen aan je gezondheid. Koffie heeft positieve effecten op de huid, regelmatig een kop drinken kan bepaalde vormen van huidkanker helpen voorkomen, dankzij de cafeïne. Ook diabetespatiënten kunnen hun levensduur verlengen door dagelijks 3 kopjes koffie te drinken. Daarnaast heeft koffie een positieve werking op de spijsvertering; het heeft een laxerend effect en zorgt er tevens voor dat je vooral 's ochtends goed kunt plassen.

Sportprestaties worden gunstig beïnvloed door het drinken van koffie. De cafeïne zorgt ervoor dat het lichaam over meer uithoudingsvermogen beschikt, waardoor bepaalde duursporten (zoals hardlopen) langer kunnen worden volgehouden. Voor je duurloopje kun je dus een Mövenpick koffie drinken en het langer volhouden.

Bovendien tonen onderzoeken aan dat koffiedrinkers langer leven dan theedrinkers. Een langdurig onderzoek van maar liefst 30 jaar, uitgevoerd door gezondheidsspecialisten aan het Harvard-instituut in samenwerking met vele artsen, heeft dit bewijs geleverd op een bekwame wijze.

Mövenpick bij Café du Jour

Laat Mövenpick koffie je zintuigen prikkelen met elke slok. Waar je ook bent, waar je ook gaat, Mövenpick koffie zal je altijd verwennen met zijn onweerstaanbare aroma en sublieme smaak. Dompel jezelf onder in de wereld van Mövenpick koffie en ontdek de ware essentie van Zwitserse perfectie in elke kop! Uiteraard kan je bij Cafedujour.nl ook terecht voor koffienbonen van andere topmerken zoals illy, Lavazza en Segafredo.

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews