Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Piazza D'oro: Speciale koffie voor iedereen

Laden...
 1. Piazza d'Oro Dolce - koffiebonen - 1 kilo
  Piazza d'Oro Dolce - koffiebonen - 1 kilo
  Fruitig, Notig Mild (1/4)
  Vanaf 12,41
   12,82 / kg
 2. Piazza d'Oro Intenso - koffiebonen - 1 kilo
  Piazza d'Oro Intenso - koffiebonen - 1 kilo
  Kruidig Sterk (3/4)
  Vanaf 12,41
   12,82 / kg
 3. Piazza d'Oro Amabile - koffiebonen - 1 kilo
  Niet op voorraad
  Piazza d'Oro Amabile - koffiebonen - 1 kilo
  Fruitig, Kruidig, Notig Mild (1/4)
  Vanaf 12,41
   13,09 / kg

Koffie is niet zomaar een drankje. Het is een ritueel, een momentje voor jezelf of samen met anderen. Een goede kop koffie kan je dag maken. Piazza D'oro begrijpt dit als geen ander en heeft daarom al 260 jaar ervaring in het creëren van bijzondere koffiemomenten.

Wat maakt Piazza D'oro zo speciaal?

De naam 'Piazza D'oro' heeft een charmante klank. In het Nederlands betekent het "gouden vierkantjes". Dit refereert speels naar de vorm van een koffieboon. Alhoewel koffiebonen niet precies vierkant zijn, zorgt de naam voor een vleugje humor.

260 jaar vakmanschap

Stel je eens voor, 260 jaar geleden begon Piazza D'oro met het perfectioneren van hun koffie. Door de eeuwen heen hebben ze zich ontwikkeld en verbeterd, altijd met één duidelijke missie: elke koffiedrinker een onvergetelijk moment bieden.

Unieke ingrediënten maken het verschil

Peper of komkommer in koffie? Het klinkt ongewoon, maar Piazza D'oro experimenteert met zulke ingrediënten om hun koffie uniek te maken. Dit soort verrassende smaken voegt een extra dimensie toe aan je koffiebeleving.

Piazza D'oro wordt aanbevolen door experts

Top-chefs en ervaren barista's hebben hun goedkeuring gegeven aan Piazza D'oro. Deze kenners weten wat goede koffie is en als zij het aanbevelen, dan weet je dat het bijzonder is.

Piazza D'oro's bijdrage aan een duurzame toekomst

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, draagt Piazza D'oro ook zijn steentje bij. Ze streven naar milieuvriendelijke productieprocessen en zorgen dat hun koffieboeren eerlijk worden behandeld en betaald.

Verschillende blends voor ieder moment

Piazza D'oro biedt verschillende koffieblends. Of je nu van een sterke espresso houdt of een zachte cappuccino, er is altijd een blend die perfect bij jou past.

Conclusie

Koffie drinken is een beleving, zeker met Piazza D'oro. De rijke geschiedenis, de unieke smaken en de aanbevelingen van experts maken deze koffie tot een topkeuze. Wil je elke dag genieten van een speciaal koffiemoment? Kies dan voor Piazza D'oro.

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews