Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Segafredo

Laden...
Van hoog naar laag sorteren
 1. Segafredo Intermezzo - koffiebonen - 1 kilo
  Segafredo Intermezzo - koffiebonen - 1 kilo
  Nootachtig, Vanille, Caramel, Sinaasappel 8 - Krachtig
  Vanaf 8,92
   8,92 / kg
 2. Segafredo Espresso Casa - koffiebonen - 1 kilo
  Segafredo Espresso Casa - koffiebonen - 1 kilo
  Chocolade, Kruidig, Caramel, Honing, Amandelen 8 - Krachtig
  Vanaf 9,57
   9,57 / kg
 3. Segafredo Selezione Crema - koffiebonen - 1 kilo
  Segafredo Selezione Crema - koffiebonen - 1 kilo
  Chocolade, Nootachtig, Vanille, Drop 6 - Regular
  Vanaf 10,87
   10,87 / kg
 4. Segafredo Selezione Espresso - koffiebonen - 1 kilo
  Segafredo Selezione Espresso - koffiebonen - 1 kilo
  Chocolade, Fruitig, Kruidig, Nootachtig, Vanille 8 - Krachtig
  Vanaf 10,87
   10,87 / kg
 5. Segafredo proefpakket koffiebonen 4 x 1 kilo
 6. Segafredo Intermezzo - gemalen koffie - 250 gram
  Segafredo Intermezzo - gemalen koffie - 250 gram
  Nootachtig, Vanille, Caramel, Sinaasappel 8 - Krachtig
  Vanaf 2,32
   9,28 / kg
 7. Proefpakket - budget koffiebonen - 4 kilo
 8. Segafredo Caffè Crema Classico Koffiebonen 1 kilo
  Segafredo Caffè Crema Classico Koffiebonen 1 kilo
  Chocolade 8 - Krachtig
  Vanaf 9,94
   9,94 / kg
 9. Proefpakket - Sterk maar niet bitter - 4 kilo koffiebonen
 10. Segafredo Caffè Crema Dolce - Koffiebonen - 1 kilo
  Aanbieding
  Segafredo Caffè Crema Dolce - Koffiebonen - 1 kilo
  Nootachtig, Drop 7 - Krachtig
  Normale Prijs 10,59 Aanbiedingsprijs 9,53
   9,53 / kg
 11. Segafredo Selezione Organica Koffiebonen 1 kilo
  Segafredo Selezione Organica Koffiebonen 1 kilo
  Chocolade, Fruitig, Nootachtig 8 - Krachtig
  Vanaf 13,90
   13,90 / kg
 12. Koffiepakket "Extra Espresso" - koffiebonen - 3 x 1 kilo
 13. Segafredo Caffè Crema Gustoso koffiebonen 1 kilo
  Segafredo Caffè Crema Gustoso koffiebonen 1 kilo
  Fruitig, Nootachtig 9 - Zeer krachtig
  Vanaf 9,85
   9,85 / kg
 14. Segafredo Selezione 100% Arabica koffiebonen 1 kilo
  Segafredo Selezione 100% Arabica koffiebonen 1 kilo
  Chocolade, Nootachtig 6 - Regular
  Vanaf 13,90
   13,90 / kg
 15. Segafredo Vanilla Espresso - ijskoffie - 12 stuks
  Aanbieding
  Segafredo Vanilla Espresso - ijskoffie - 12 stuks
  Segafredo
  Normale Prijs 21,00 Aanbiedingsprijs 17,95
   6,50 / l
 16. Segafredo Latte Macchiato - ijskoffie - 12 stuks
  Aanbieding
  Segafredo Latte Macchiato - ijskoffie - 12 stuks
  Segafredo
  Normale Prijs 21,00 Aanbiedingsprijs 17,95
   6,50 / l
 17. Segafredo Caramel Macchiato - ijskoffie - 12 stuks
  Aanbieding
  Segafredo Caramel Macchiato - ijskoffie - 12 stuks
  Segafredo
  Normale Prijs 21,00 Aanbiedingsprijs 17,95
   6,50 / l
 18. Segafredo Speciale Dolce - koffiebonen - 1 kilo
  Segafredo Speciale Dolce - koffiebonen - 1 kilo
  Chocolade, Drop 8 - Krachtig
  Vanaf 15,80
   15,80 / kg

Segafredo Koffiebonen

Segafredo is misschien wel een van de bekendste koffiemerken ter wereld. Je vindt ze werkelijk overal: van Italiaanse koffietentjes tot aan grote fastfoodketens. Niet voor niets natuurlijk: Segafredo maakt heerlijke koffie, meestal nog voor een gunstige prijs ook. De populaire soorten van Segafredo zijn de Segafredo Espresso Casa, Segafredo Selezione Crema, Segafredo Selezione Espresso (voorheen Selezione Oro) en de Segafredo Intermezzo koffiebonen. Naast deze soorten kan je ervoor kiezen om voor de koffiebonen te gaan of de gemalen koffie.

Segafredo koffie voor thuis

Passie en ervaring in combinatie met blends van topkwaliteit en koffiebonen van hoge kwaliteit, vormen Segafredo Zanetti's geheim. Dat is hoogstwaarschijnlijk de reden dat de koffiebonen van Segafredo Zanetti de meest gedronken koffie op de wereld is. Ook thuis is het mogelijk om te genieten van de Italiaanse koffiebeleving met de koffiebonen van Segafredo. Weet je niet welke smaak je als eerste wilt bestellen? Neem dan een Segafredo proefpakket, waarin je een combinatie krijgt van Segafredo intermezzo koffiebonen, Espresso Case, Selezione Espresso en Selezione Crema. Weet je al welke Segafredo koffie je wilt hebben? Wellicht is een voordeeldoos van Segafredo dan wat voor jou! Uiteraard hebben we ook andere Italiaanse A-merken zoals illy en Lavazza in ons sassortiment voor de liefhebbers.

Kenmerken Segafredo koffie

De koffie van de Segafredo koffiebonen is rijk van smaak. Segafredo combineert de smaken van zowel de Arabica als de Robusta koffiebonen. Het vakmanschap tijdens het branden van de koffie, leidt tot koffie van de beste soort. Dit proces wordt van het bereiden tot de (ver)koop onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Zo geniet je van een heerlijke kop koffie, met de garantie op de beste koffie die de natuur jou kan bieden. Dankzij een uitgebalanceerd palet aan smaken, smaakt deze koffie zoals je hem zou drinken bij een typisch Italiaanse zaak. De Segafredo koffiebonen worden geoogst op de plantages in Costa Rica en Brazilië waarna ze vakkundig worden geselecteerd, zodat alleen bonen van de beste kwaliteit worden gebruikt. Segafredo Zanetti is het enige koffiemerk waarvan het productieproces van de koffie volledig in eigen beheer is. Bij dat proces worden de koffiebonen van Segafredo gemengd en gemalen volgens de regels van de kunst, in moderne en goed uitgeruste faciliteiten.

De verschillende soorten Segafredo

Segafredo staat met zijn sublieme blends van de beroemdste, meest gewaardeerde Italiaanse koffiesoorten bekend om Segafredo Zanetti, oftewel Il vero espresso Italiano. Dit is de echte Italiaanse espresso. De verhoudingen voor het blenden worden voortdurend aangepast om de voortreffelijke smaak te blijven behouden. Zo kan je ook genieten van bijvoorbeeld Segafredo Intermezzo koffiebonen maar ook Segafredo Intermezzo gemalen koffie.

De smaak van Il vero espresso is heel herkenbaar door zijn pittige karakter en niet te evenaren door de andere koffiesoorten. De smaakbeleving is alsof het een harmonieus samenspel is. Fijn, zacht als fluweel en tegelijk een wat nootachtige smaak. De smaak van een Segafredo espresso is veelomvattend en rijk aan de subtiele toets van hazelnoot. Verwen je zintuigen met deze volle smaak en laat ook de nasmaak van de koffie jou een stralende glimlach op je gezicht zetten.

Naast de lekkerste espresso, kan je ook natuurlijk andere koffies maken, zoals latte macchiato, cappuccino, filterkoffie of een caffè latte. Bij Cafe du jour kan je kiezen uit een medium body, doordat het medium gebrand is of juist een sterke of intense smaak met volle aroma.

Liefhebbers van espresso zullen er dol op zijn: je kunt er genieten van de echte Italiaanse koffie. De koffie die afkomstig is van Segafredo koffiebonen is herkenbaar door zijn dichte, hazelnootkleurige laag crème. Om jezelf thuis te verwennen met deze lekkere koffie heb je slechts twee dingen nodig: een koffiemachine en een paar gram (of een zak van 1 kg) heerlijke Segafredo koffiebonen mengeling.

Genieten van Segafredo koffiebonen

Om ten volle van je gezette bak te genieten, dien je enkele zaken in acht te nemen. Zo is de datum van het branden van belang. Koffie is op zijn lekkerst als deze binnen 1 à 2 weken na de branding wordt gedronken. Na de branding zijn koffiebonen maximaal twee maanden te gebruiken. In gemalen vorm ongeveer 10 dagen. Een goede filter is ook van belang. Verder dien je ook de juiste branding te kopen. Om de juiste smaak te kunnen proeven, moet je vers en niet te zacht water gebruiken.Te zacht water kan namelijk leiden tot een bittere smaak. Dankzij deze tips kun je genieten van de juiste, geweldige koffiesmaak, die tot een stralende glimlach zal leiden.

Koffiebonen kopen van Segafredo

Café du jour heeft een ruim assortiment koffiebonen die onder meer geschikt zijn om te gebruiken in jouw volautomatische espressomachine. Denk daarbij aan Segafredo Espresso Casa, Segafredo Selezione Crema, Segafredo Selezione Espresso en de Segafredo Intermezzo Koffiebonen. Je kunt deze ook naar eigen inzicht vermalen. Je vindt er zowel Arabica als Robusta koffiebonen. Lees hier meer over op onze koffiepagina.

Behandelen van Segafredo bonen

Segafredo koffiebonen dienen, alvorens ze gebruikt kunnen worden, eerst geroosterd en eventueel gemalen te worden. Pas hierna kan er koffie worden gezet. De koffie wordt gebrand in speciale koffiebranderijen. Al kun je de bonen ook zelf thuis roosteren. Tegenwoordig gebruikt men heel wat gemalen koffie, maar ook koffiepads zijn heel erg populair. Gemalen koffie wordt voornamelijk vacuüm verpakt, zodat de smaak van de Segafredo koffiebonen zo goed mogelijk behouden blijft. Door blootstelling van de gemalen koffie aan de lucht, zal het aanwezige vet, wat in de koffie zit, oxideren met de zuurstof. Het optreden van deze oxidatie leidt tot een afname van de kwaliteit van de koffie. Het is dan ook om die redenen dat consumenten de koffie in goed afgesloten bussen bewaren. Koffie wordt soms ook in de vriezer bewaard.

Koffiebonen bestellen kan eenvoudig bij Café du jour

De door jou bestelde koffiebonen, van diverse A-merken, worden in de meeste gevallen binnen 24 uur bij je thuis geleverd (vrij van verzendkosten). De exacte levertijd van de koffie die je online bestelt, zie je op de productpagina, naast de bestelknop. Zit je met vragen? Je kunt ons iedere werkdag bereiken op 010 – 669 05 11 of per e-mail.

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews