Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Instant koffie kopen? Bestel voordelig instant koffie bij Café du Jour

Laden...
 1. Nescafé Gold Rijk & Zacht - oploskoffie - 200 gram
 2. Nescafé Gold Espresso - oploskoffie - 100 gram
  Nescafé Gold Espresso - oploskoffie - 100 gram
  Nescafé
  Vanaf 4,45
   47,40 / kg
 3. Café du Jour Instant oploskoffie voor automaten 'Silver'
  Aanbieding

Instant koffie heeft zijn eigen bijzondere plek in de wereld van koffieliefhebbers. Terwijl het misschien niet de rijke aroma's van versgezette koffie van bonen biedt, komt het opmerkelijk dicht in de buurt. Bij Café du Jour hebben we uitgebreid getest en gekozen voor de allerbeste instantkoffies die aan onze hoge eisen voldoen.

Waarom Instant Koffie?

Geen gedoe, direct genieten

Stel je voor: je zit op de camping, omringd door natuur, en je verlangt naar een warme kop koffie. Of je bent op een bouwplaats met een behoefte aan een snelle energieboost. Instant koffie is hier jouw redder in nood. Zonder machines of filters; enkel heet water en jouw instant koffie is klaar!

Handig en razendsnel

Met behulp van een elektrische waterkoker of een simpel pannetje op het gas, heb je in een mum van tijd heet water. Voeg je instant koffie toe, even roeren en voilà: een heerlijke kop koffie is gereed. Wil je het nog eenvoudiger? Probeer dan onze koffiesticks. Direct roeren in heet water en je kan genieten!

Een korte geschiedenis van instant koffie

Instant koffie is niet iets van de laatste jaren. Sterker nog, het bestaat al sinds de 18e eeuw! Het moderne proces van het maken van instant koffie, zoals we dat nu kennen, is echter pas in de 20e eeuw ontwikkeld. Vandaag de dag maken miljoenen mensen dagelijks gebruik van dit gemak, of ze nu onderweg zijn, op het werk of thuis.

Hoe wordt instant koffie gemaakt?

Instant koffie begint, net als alle andere koffie, met koffiebonen. Deze bonen worden eerst gebrand en vervolgens gemalen. Daarna worden ze gebrouwen. Tot zover is het proces vrijwel identiek aan dat van reguliere koffie. Maar nu komt het verschil: na het brouwen wordt het water uit de koffie verwijderd, waardoor een geconcentreerd koffiepoeder overblijft. Dit kan gebeuren door vriesdrogen of sproeidrogen. Het resultaat is een koffie die direct oplost in heet water en snel een heerlijke kop biedt.

Instant koffie voor op kantoor

Eenvoudig en efficiënt

In een drukke werkomgeving kan het lastig zijn om continu verse koffie beschikbaar te hebben. Instant koffie biedt hier uitkomst. Binnen een minuut heeft elke werknemer een verse, smaakvolle kop koffie.

De lekkerste keuzes voor op kantoor

Welke instant koffie is nu de beste keuze voor op kantoor? Bij Café du Jour hebben we een speciale selectie gemaakt die bijzonder geschikt is voor zakelijk gebruik. Deze koffies zijn niet alleen snel te bereiden, maar ook rijk van smaak.

Instant Koffie kopen bij Café du Jour

Bij Café du Jour staat kwaliteit voorop. Onze instant koffie biedt niet alleen gemak en snelheid, maar ook een smaak die je verwacht van een kwaliteitskoffie. Onze selectie is gebaseerd op uitgebreide smaaktesten en jarenlange ervaring.

Conclusie

Of je nu zoekt naar gemak tijdens je vakantie, efficiëntie op het werk, of simpelweg een snelle, lekkere kop koffie thuis, de instant koffie van Café du Jour zal je niet teleurstellen. Duik in de wereld van instant koffie en ervaar het zelf!

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews