Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Mövenpick proefpakket - koffiebonen - 4 x 1 kilo

Laden...
Mövenpick koffiebonen proefpakket 4 x 1 kilo

 34,47

  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Het beste van Mövenpick gebundeld in een proefpakket. Speciaal voor iedereen die nog niet weet wat die wilt. Het proefpakket bestaat uit Mövenpick Caffé crema, Espresso, Gusto Italiano en El Autentico. Een bijkomend voordeel is dat je een leuke korting krijgt. Door alle koffies uit dit proefpakket te proberen, kun je zelf ontdekken welke smaak je het lekkerst vindt. Proeven = beleven!

  • Mövenpick Café Crema Gusto Italiano: Een melange samengesteld van de beste koffiebonen uit Afrika, Midden- en Zuid-Amerika. Intens en sterk van smaak.
  • Mövenpick Café Crema: Deze melange van 100% arabica is tot perfectie gebrand in Zwitserand. Met hints van noten en een sterke intensiteit is dit echt een lekker kopje koffie
  • Mövenpick Espresso: Met 4/4 intensiteit is het één van de sterkste koffie's van Mövenpick. Met kruidige ondertonen en een mooie cremalaag is deze melange perfect geschikt voor latte macchiato's.
  • Mövenpick El Autentico: Met alleen de beste koffies uit de hooglanden. Deze 100% arabica melange is evenwichtig en vol van smaak.
Details
Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-MOPRO
MerkMövenpick
Geproduceerd inZwitserland
Inhoud / verpakking4 kilo
CafeineMet cafeïne
Beoordelingen 6

Schrijf uw eigen review

Je review over Mövenpick proefpakket - koffiebonen - 4 x 1 kilo

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews