Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Café du jour Kennismakers 4 x 330 gram verse koffie

Laden...
26.5
Café du jour Kennismakers 4 x 330 gram verse koffie
  • Nooit meer zonder koffie
  • Altijd opzegbaar & nergens aan vast
  • Direct profiteren van korting
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Benieuwd naar de meest populaire koffies van Café du jour? Neem dan dit heerlijke verse koffie proefpakket. Je ontvangt 4 zakken koffie van 330 gram.

Dit proefpakket bevat de volgende koffies;

1 x Café du Jour Ethiopia Lekempti

1 x Café du Jour Brazil Santos

1 x Café du Jour Espresso Madrugador

1 x Café du Jour Zuid-Amerika

Details

Vers gebrande koffie

Wist je dat koffie uit de supermarkt vaak al een jaar oud is voordat de koffie bij je thuis in de machine gaat? Dat is met deze koffie zeker niet het geval! Wij branden wekelijks kleine batches zodat de koffie nooit ouder dan ongeveer vier weken is voordat deze bij je thuis wordt bezorgd (maar vaak veel recenter!). Je vind de branddatum op elke verpakking.

Café du Jour - De koffiebrandende broers

De Café du Jour vers koffies zijn het werk van twee broers die van de passie voor koffie hun werk hebben gemaakt. Na jarenlange ervaring in de (Italiaanse) horeca is er vanaf 2015 eindeloos geëxperimenteerd met koffiebonen en espressomachines, op zoek naar de perfecte kop koffie. Eerst zonder commerciële intenties, maar uiteindelijk werd het delen van koffie met vrienden en familie zo groot dat besloten werd om van de hobby het werk te maken.

De Café du Jour vers koffies worden dagelijks gebrand in kleine batches om vervolgens geproefd en beoordeeld te worden door de brandmeester. Na goedkeuring worden de partijen koffie gecontroleerd en gefilterd op eventuele onregelmatigheden, verpakt, geseald en gelabeld met de branddatum van die dag. Zo ben je met de Café du Jour vers koffies altijd zeker van een verse zak koffie: nooit ouder dan vier weken op het moment dat de koffie bij je thuis aankomt (vaak nog recenter!). Dat proef je net zoals een brood van de bakker, dat is toch ook lekkerder dan een fabrieksbrood? Met koffie werkt dat precies zo.

Kortom: de meest ambachtelijke, vers gebrande koffie voor een hele eerlijke prijs.

Hersluitbare koffieverpakking

Of je nou 250 gram, 500 gram of een kilo Café du Jour koffiebonen koopt: ze zitten altijd in een speciale hersluitbare verpakking. De koffiezak is voorzien van een speciale hersluitbare rand zodat je de koffie altijd weer luchtdicht kunt verpakken. Op de voorkant van elke zak zit een ventiel, dit zorgt er voor dat er gassen en lucht uit de zak kunnen ontsnappen zonder dat er lucht van buiten terug de zak in kan stromen. Zo doen we er alles aan om de optimale versheid van je koffie te bewaren!

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-CDJVKPP-330
MerkCafé du Jour
Geproduceerd inNederland
Soort koffieKoffiebonen, Gemalen koffie
IntensiteitVariabel
Geur & smaakDiverse smaken
Variëteitarabica & robusta
Land van herkomstGeproduceerd in Nederland
CafeineMet cafeïne
Beoordelingen 68

Schrijf uw eigen review

Je review over Café du jour Kennismakers 4 x 330 gram verse koffie

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews