Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Fles ontkalker 500ml (universeel / voor 4x ontkalken)

Laden...
5.95
Café du Jour ontkalker 500ml (voor 4x ontkalken)
  • Nooit meer zonder koffie
  • Altijd opzegbaar & nergens aan vast
  • Direct profiteren van korting
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Regelmatig ontkalken verlengt de levensduur van uw koffiezetapparaat en zorgt voor een betere smaak van uw koffie!

Café du Jour ontkalker is ideaal voor het snel en grondig ontkalken van jouw koffiemachine. Afhankelijk van de grootte van jouw koffiemachine vul je het waterreservoir met ongeveer 125ml ontkalker. Je vult het aan tot 500ml met schoon leidingwater.

Vervolgens laat je het tien minuten staan, dan laat je de helft van het water doorlopen en na nog eens tien minuten herhaal je dit met het overige water. Daarna even doorspoelen met schoon water en je koffiemachine is weer klaar voor gebruik!

Geschikt voor alle soorten koffie- en espressomachines met een waterreservoir. Ook geschikt voor koffiepadmachines zoals Senseo apparaten

Details

Omschrijving van de ontkalker

Veilig, effectief en zeer eenvoudig te gebruiken ontkalkingsmiddel op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Bevat geen conserveringsmiddelen, fosfaten, chloor, bleekmiddelen en microplastics. Alle gebruikte ingrediënten zijn natuureigen.

Deze fles is goed voor vier ontkalkingsbeurten waarbij je telkens 125ml ontkalker aanvult met 375 ml water (dus 500 ml in totaal). Indien nodig, kun je de ontkalkingsbeurt meteen herhalen. Deze fles is gemaakt van voedselveilig en recyclebaar plastic.

Geproduceerd en afgevuld door Café du Jour.

Geschiktheid en compatibiliteit

Deze ontkalker is universeel en dus geschikt voor bijna alle merken en soorten koffiemachines en waterkokers. De ontkalker is bijvoorbeeld geschikt voor alle espressomachines van Bosch, Siemens, De'Longhi, Phillips, Jura, Krups, Melitta, Senseo en Nespresso.

Gebruiksaanwijzing Café du Jour koffiemachine ontkalker

Giet 125ml Café du Jour ontkalker in het waterreservoir en vul aan tot 500ml water (4x verdund). Laat de oplossing tien minuten inwerken. Zet vervolgens het apparaat aan en laat de helft van de vloeistof doorlopen. Schakel het apparaat uit, laat weer tien minuten inwerken en laat daarna de rest van de oplossing doorlopen tot het reservoir geheel leeg is. Spoel na de behandeling het reservoir goed om en vul het daarna met schoon leidingwater. Laat het apparaat daarna minstens drie keer met alleen water werken zodat er geen kalkresten of zure nasmaak nablijft.

Raadpleeg altijd eerst de handleiding van uw koffiezetapparaat of espressomachine. Deze is leidend. Plaats bij apparaten met koffiepads eerst een koffiepadhouder met een gebruikte koffiepad zodat eventuele kalkresten hierin opgevangen worden.

Voor het ontkalken van waterkokers: 125ml ontkalker aanvullen met leidingwater tot 500ml totaal. Laat tien minuten rusten en spoel daarna om met schoon leidingwater.

LET OP: Fles rechtop vervoeren en bewaren. Eventuele dampen afkomstig uit het apparaat niet inademen. Gebruik dit product niet op zuur-gevoelige oppervlakken en kalkhoudende oppervlakken zoals marmer etc.

WAARSCHUWINGEN EN VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN OVEREENKOMSTIG EU-RICHTLIJNEN:
319- Veroorzaakt ernstige oogirritatie. P101- Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P264- Na het werken met dit product de handen grondig wassen. P305+P351+P338- BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. P337+P313- Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-CS-ONTK500ML
EAN8719326318059
MerkCafé du Jour
MateriaalKunststof
Geproduceerd inNederland
CafeineMet cafeïne
downloads Download instructies
Beoordelingen 7

Schrijf uw eigen review

Je review over Fles ontkalker 500ml (universeel / voor 4x ontkalken)

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews