Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Café du Jour 100% arabica Decaf

Café du Jour 100% arabica Decaf
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 25,- in heel Nederland

Een no-nonsense decaf koffie uit Brazilië. Geschikt voor espresso en filterkoffie. Deze koffiebonen zijn gedecafeïneerd volgens de natuurlijke co2 methode: zonder chemicaliën. 

Het verbouwen en decafeïneren van deze koffie is op een milieubewuste manier gedaan. De ongebrande koffiebonen die wij gebruiken voor de productie zijn biologisch.

De ongebrande bonen worden in water geweekt waardoor ze zwellen en de cafeïne mobiel wordt. Daarna wordt de cafeïne met koolzuur onder hoge druk en bij een lage temperatuur opgelost. Dan worden de bonen gedroogd waarbij het koolzuur verdampt.

De smaak doet denken aan donkere chocolade en amandelkoekjes. Medium gebrand.

Details

Hersluitbare koffieverpakking

Of je nou 250 gram, 500 gram of een kilo Café du Jour koffiebonen koopt: ze zitten altijd in een speciale hersluitbare verpakking. De koffiezak is voorzien van een speciale hersluitbare rand zodat je de koffie altijd weer luchtdicht kunt verpakken. Op de voorkant van elke zak zit een ventiel, dit zorgt er voor dat er gassen en lucht uit de zak kunnen ontsnappen zonder dat er lucht van buiten terug de zak in kan stromen. Zo doen we er alles aan om de optimale versheid van je koffie te bewaren!

Café du jour Koffiebonen

De koffiebonen van het eigen merk van Café du Jour zijn op kleine schaal door een specialistische brandmeester geroosterd. De bonen worden wekelijks geroosterd en bevoorraad, de branddatum is dus altijd recent. Op het label van de verpakking staat de branddatum dan ook genoteerd.

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-CDJBSANDEC
MerkCafé du Jour
Herkomst fabrikantNederland
Natuurbewuste keuzeJa
Soort koffieKoffiebonen, Gemalen koffie
IntensiteitMedium (2/4)
Geur & smaakNotig
Variëteit100% arabica
Geschikt voorEspresso, Filterkoffie, Cappuccino
Beoordelingen 11

Schrijf uw eigen review

Je review over Café du Jour 100% arabica Decaf

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews