Café du Jour Ontkalker 4x50 gram ontkalkingspoeder

Waardering:
100% of 100
6,95  5,74 
Op voorraad
Dit product ligt klaar om verzonden te worden
Bezorgopties worden geladen...
  • Handig! Altijd op tijd koffie in huis. Abonnementen zijn op elk moment opzegbaar vanuit uw account. De eerste zending gaat meteen de deur uit. Daarna verzenden we wekelijks of maandelijks totdat u annuleert vanuit uw account. Meer informatie over het koffieabbonement.

De Café du Jour ontkalkingszakjes zijn ideaal voor het snel en grondig ontkalken van jouw koffiemachine. Afhankelijk van de grootte van je koffiezetapparaat vul je het waterreservoir met ongeveer één liter water en los je de inhoud van één zakje ontkalkingspoeder op in het water. Vervolgens laat je het tien minuten staan, dan laat je de helft van het water doorlopen en na nog eens tien minuten herhaal je dit met het overige water. Daarna even doorspoelen met schoon water en je koffiemachine is weer klaar voor gebruik!

Geschikt voor alle soorten koffie- en espressomachines met een waterreservoir. Ook geschikt voor koffiepadmachines zoals Senseo apparaten.

Ook verkrijgbaar als vloeibare ontkalker.

Meer informatie
Artikel Nr.CDJ-CDJONTKALKER4x50
   Omschrijving

Instructies: Laat 50 gram ontkalkingspoeder oplossen in één liter water. Giet het mengsel in het waterreservoir van uw machine en laat gedurende 10 minuten inwerken. Schakel de machine in tot de helft van de vloeistof is gepasseerd. Schakel de machine uit. Laat het product nogmaals 10 minuten inwerken. Zet de machine opnieuw aan tot de cyclus is voltooid. Spoel na behandeling het waterreservoir goed om, vul het daarna met schoon leidingwater en laat vervolgens het apparaat minimaal drie keer met alleen water werken zodat er geen kalkresten of nasmaak achterblijft. Plaats bij koffiepadmachines een gebruikte koffiepad in de padhouder om kalkresten uit te filteren. Ook geschikt voor het ontkalken van waterkokers: laat het mengsel van één liter koken in de waterkoker. Laat daarna 10 minuten rusten. Vervolgens spoelt u de waterkoker om. Indien u meer of minder dan één liter ontkalkingsmengsel nodig heeft kunt u een mengverhouding van 1:20 aanhouden. Eventuele resten die dit ontkalkingspoeder achterlaat zijn bij inname niet schadelijk voor de gezondheid maar smaken onaangenaam zuur. Spoel uw apparaat daarom altijd enkele keren door na het ontkalken. Raadpleeg altijd de handleiding van uw apparaat voor gebruik en laat deze leidend zijn. Gebruik dit product niet op zuur-gevoelige oppervlakken en kalkhoudende oppervlakken zoals marmer etc.

WAARSCHUWINGEN EN VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN OVEREENKOMSTIG EU-RICHTLIJNEN H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P264: Na het werken met dit product de handen grondig wassen. P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen.

downloads Download instructies
   EAN8719327118276
   MerkCafé du Jour
Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Café du Jour Ontkalker 4x50 gram ontkalkingspoeder
Uw waardering

Beoordeeld met 4.8 / 5 gebaseerd op 588 Google klantreviews 

Copyright © 2015 - 2021 Café du Jour - 6WAYS - KvK: 68459491 - Btw-id: NL857453920B01