Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Café du Jour Koffie van de maand

Laden...
5.95
  • Nooit meer zonder koffie
  • Altijd opzegbaar & nergens aan vast
  • Direct profiteren van korting
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Ondernemend persoon? Spannendste thuis? Beetje mysterieus? Leef je graag op het randje?

Laat me je voorstellen aan de Café du Jour Koffie van de maand. Elke maand een andere koffie maar we vertellen je vooraf niet welke. Ideaal om maandelijks op te laten sturen met het koffieabonnement. Je moet natuurlijk wel van een klein risicootje houden en een beetje van spanning houden, we kunnen hele normale maar ook hele excentrieke koffie naar je opsturen.

Eén ding kunnen we je in ieder geval garanderen: het is vers gebrande koffie. Op de zak vertellen we wat meer over de smaak en de herkomst.

Details

Ambachtelijk gebrand voor een authentieke excellente kwaliteit

De Café du Jour verse koffie wordt in kleine batches op ambachtelijke wijze geroosterd en getest. De koffie wordt gebrand in een kleine authentieke branderij in een tonnetje boven een gasvuurtje. Zodra de batch gereed is laat de brandmeester de bonen enkele uren tot maximaal een dag rusten en wordt de smaak beoordeeld. Alleen als alles klopt, worden de bonen verpakt in een verpakking waar eventuele residuele gassen uit kunnen ontsnappen maar waar geen lucht meer in kan stromen. De branddatum is altijd recent (ten hoogste vier weken) en staat altijd op de voorzijde van de koffie vermeld.

Hersluitbare koffieverpakking

Of je nou 250 gram, 500 gram of een kilo Café du Jour koffiebonen koopt: ze zitten altijd in een speciale hersluitbare verpakking. De koffiezak is voorzien van een speciale hersluitbare rand zodat je de koffie altijd weer luchtdicht kunt verpakken. Op de voorkant van elke zak zit een ventiel, dit zorgt er voor dat er gassen en lucht uit de zak kunnen ontsnappen zonder dat er lucht van buiten terug de zak in kan stromen. Zo doen we er alles aan om de optimale versheid van je koffie te bewaren!

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-CDJKOFFIEMAAND
MerkCafé du Jour
Geproduceerd inNederland
Beoordelingen 17

Schrijf uw eigen review

Je review over Café du Jour Koffie van de maand

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews