Café du Jour Espresso Madrugador Koffie

Waardering:
94% of 100
Vanaf € 5,19
Op voorraad
Je verdient 5 spaarpunten voor dit product

Vroege vogel (of juist niet)? Espresso Madrugador is een stevige espresso speciaal ontwikkeld om extra krachtige espresso's van te maken waarmee je de dag goed kunt starten. De dag begin je goed met een shot overheerlijke Madrugador. Een beetje lef moet je wel hebben, echt mild kun je deze blend namelijk niet noemen! Een licht fruitige espresso met een sterke kruidige, pittige kick.

Ambachtelijk gebrand voor een authentieke excellente kwaliteit

De Café du Jour Madrugador wordt op specialistische wijze gemelangeerd, in kleine batches op ambachtelijke wijze geroosterd en getest. De Madrugador is het vlaggenschip van onze koffiesoorten en wordt in een kleine authentieke branderij gebrand in een tonnetje boven een gasvuurtje. De brandmeester doet deze variant geheel 'analoog', tijdens het branden neemt hij continu een paar bonen uit de branding en test deze op zicht (kleur) en geur. Zodra de batch gereed is laat hij de bonen enkele uren tot maximaal een dag rusten en wordt de smaak beoordeeld. Alleen als alles klopt, worden de bonen verpakt in een verpakking waar eventuele residuele gassen uit kunnen ontstappen maar waar geen lucht meer in kan stromen. De branddatum is altijd recent (ten hoogste twee weken) en staat altijd op de achterzijde van de koffie vermeld.

Met zorg geselecteerd

Voor het samenstellen van de Madrugador blend worden koffiebonen van hoge kwaliteit uit Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Indonesië gebruikt. De melange bestaat overwegend uit Arabica koffiebonen met een handje Robusta's om de koffie een pittige draai en afdronk te geven.

Meer informatie
Artikel Nr.CDJ-CDJESPMAD
   MerkCafé du Jour
   Koffie sterkte5/5
   KoffieboonArabica, Robusta
   Land van herkomstBrazillië, Colombia, Indonesië
Schrijf uw eigen review
Je beoordeeld:Café du Jour Espresso Madrugador Koffie
Uw waardering

Beoordeeld met 4.7 / 5 gebaseerd op 57 Google klantreviews 

Copyright © 2012-2018 6WAYS. All rights reserved.