Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Startpakket - Cappuccino - accessoires en 2 kilo koffiebonen

Laden...
Startpakket - Cappuccino - accessoires en 4 kilo koffiebonen

 45,77 Normale Prijs 50,24

  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Iedereen kent de cappuccino en iedereen heeft er weleens eentje op en zo niet dan binnenkort! De cappuccino is een heerlijke combinatie van melk en espresso voor een verrukkelijk kopje motivatie. In dit pakket hebben we twee heerlijke pakken koffiebonen die geschikt zijn voor het maken van een cappuccino zodat jij in ieder geval de juiste bonen hebt. Een cappuccino maken is niet moeilijk maar vereist wel nog een beetje skills. Gelukkig ben je met dit pakket helemaal voorzien, alleen nog even melk halen.

Details

Dit cappuccino pakket is gemaakt om jou de lekkerste cappuccino te laten maken. Dat kan namelijk best nog even een uitdaging zijn. Gelukkig zit in dit pakket alles wat je nodig hebt voor een lekkere cappuccino!

  • Café du Jour cappuccino kop en schotel: Je moet die cappuccino natuurlijk wel in stijl en klasse drinken, dat regelen wij wel!
  • Café du Jour Espresso Madrugador: deze breed inzetbare bonen maken een lekkere espresso die perfect is om een cappuccino mee te maken. Op ambachtelijke wijze gebrand.
  • Lavazza Barista Intenso: Deze heerlijke bonen van Lavazza zijn gemaakt voor het multifunctionele gebruik. De intenso past goed bij koffies met veel melk zoals bijvoorbeeld de cappuccino.
  • Melk / Cappuccino Thermometer: Een thermometer? Jazeker, voor de lekkerste cappuccino mag je melk maximaal 75 graden zijn. handig om deze dus in de buurt te houden.
  • ILSA Melkkannetje RVS 300 ml: De melk moet ook wel ergens blijven. Dit prachtige RVS kannetje maakt het opschuimen en schenken van de melk makkelijker dan ooit en zorgt ervoor dat je de mooiste cappuccino art kan maken!
Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-PPKT-CAPPU
Geproduceerd inNederland
Kortom het cappuccino pakket verzorgt alles wat je nodig hebt voor de perfecte cappuccino. En of je nu gaat voor een snelle simpele cappuccino of een elegante kunstmatige-cappuccino het kan allemaal. Dus breng jezelf of een gelukkige ontvanger het plezier van een perfecte cappuccino, gemaakt en geperfectioneerd door “te stesso”. (jezelf)
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Startpakket - Cappuccino - accessoires en 2 kilo koffiebonen

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews