Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Waterfilter espressomachine universeel

5.99
Bij 6 stuks 5,25 Incl. BTW.Of één stuk voor  5,99
Kies het aantal stuks:
  • 2 stuks
     5,75  11,50
  • 4 stuks
     5,50  22,00
  • 6 stuks
     5,25  31,50
Of neem een losse voor  5,99
Alle genoemde prijzen in dit blok zijn inclusief BTW.
  • Handig! Altijd op tijd koffie in huis. Abonnementen zijn op elk moment opzegbaar vanuit uw account. De eerste zending gaat meteen de deur uit. Daarna verzenden we wekelijks of maandelijks totdat u annuleert vanuit uw account. Meer informatie over het koffieabbonement.
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 25,- in heel Nederland

Gratis winter koffie

Antikalk waterfilter is geschikt voor alle espressomachines met een reservoir waarbij gebruik wordt gemaakt van een watertoevoerslang (bijvoorbeeld o.a.: Bfc, Ecm, Expobar, Isomac, Vbm en nog veel meer). De filter is 10 cm hoog en heeft een aansluiting van 7 mm.

Details

Dit antikalk waterfilter gebruik je zeer gemakkelijk door aan te sluiten op de watertoevoerslang van het reservoir van je espressomachine. Door dit antikalk waterfilter te gebruiken wordt het water dat in de esopressomachine gaat ontkalkt. Deze antikalk waterfilter is geschikt voor alle espressomachines met een reservoir waarbij gebruik wordt gemaakt van een watertoevoerslang (bijvoorbeeld o.a.: Bfc, Ecm, Expobar, Isomac, Vbm en nog veel meer). De filter is 10 cm hoog en heeft een aansluiting van 7 mm.

Informatie over het gebruik van de antikalk waterfilter voor espressomachines.

Voor het ingebruikname van de filter kan je deze het beste in zijn geheel 10 minuten in een bakje met water leggen. Hierdoor wordt de filter verzadigd en heb je minder kans op lucht in de watertoevoerslang. De filter kan je vervolgens aansluiten op de watertoevoerslang. Na 300 koppen of uiterlijk een keer per 2 maanden moet de antikalk waterfilter worden vervangen voor een nieuw exemplaar.

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-WTRFLTNR
EAN8811500705546
MerkCafé du Jour
Herkomst fabrikantNederland
Beoordelingen 9

Schrijf uw eigen review

Je review over Waterfilter espressomachine universeel

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews