Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Proefpakket - Sterk maar niet bitter - 4 kilo koffiebonen

Laden...
Proefpakket - Sterk maar niet bitter - 4 kilo koffiebonen

 58,12

  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Na redelijk wat telefoontjes, mailtjes, reviews en zelfs een fax bericht kregen we het idee dat jullie steeds meer behoefte hadden aan een koffie die sterk is, maar toch niet bitter. Die hebben we natuurlijk voor jullie. We hebben er voor gekozen een pakket samen te stellen met vier sterke maar niet bittere koffies. Zo kun jij ze op je eigen gemak testen, op je eigen tempo! Een mooi pakket met de lekkerste niet bittere koffies.

Customize: Proefpakket - Sterk maar niet bitter - 4 kilo koffiebonen

* Verplichte velden

Jouw samenstelling

   11,69

  Details

  Dit heerlijke pakket met koffiebonen hebben wij opgesteld in opdracht van jullie, na zoveel vragen over sterke maar niet bittere koffie moesten we wel. Koffie moet natuurlijk twee dingen doen, je wakker maken (houden) en lekker smaken (en dus niet bitter). Voor deze redenen exact is dit pakket samengesteld. En na veel overleggen en discussie zijn dit de finalisten.

  • Segafredo Selezione Espresso:  Met een verhouding van 80/20 (80% arabica en 20% robusta) is dit de perfecte koffie voor dit pakket. De 20% robusta zorgt voor een lekkere kop met kracht erin, terwijl de 80% arabica zorgt dat hij lekker zacht en romig blijft.
  • Café du Jour - Madrugador: De Madrugador hebben wij zelf gemelangeerd om precies zo te zijn als jullie vroegen, een lekkere sterke koffie die niet bitter is. Ik durf te zeggen dat het zeker gelukt is! En 9/10 klanten is het zeker met ons eens.
  • Lavazza Gran Espresso: Deze heerlijke melange van hoogwaardige koffiebonen heeft zijn plek op deze lijst zeker wel verdient. De bonen worden medium gebrand en dat zorgt voor een rijke smaak. Je zou zelfs een beetje chocola kunnen proeven! 
  • Kimbo Aroma Gold: Deze koffie is van zichzelf al lekker sterk door zijn Italiaanse achtergrond. Maar dan zou je verwachten dat hij vast veel Robusta inhoud maar nee, dit is de enige koffie op het lijstje zonder Robusta. En dat maakt hem nou net zo bijzonder. Geen robusta maar toch lekker sterk!
  Meer Informatie
  Artikel Nr.CDJ-PPKT-STNBIT

  Het is goed om te weten dat onze website nog veel meer koffies heeft die aan de criteria; “sterk maar niet bitter” voldoen. We hebben deze enkel uitgekozen om ervoor te zorgen dat jullie een uitgangspunt hebben, en omdat we deze zelf getest hebben. Bij koffie blijft de smaak voor iedereen verschillend en dat is juist goed, blijf experimenteren en probeer is wat nieuws!

  Beoordelingen 1

  Schrijf uw eigen review

  Je review over Proefpakket - Sterk maar niet bitter - 4 kilo koffiebonen

  Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews