Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Groene gemalen koffie

Laden...
6.95
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Groene koffie poeder is de koffieboon voordat hij gebrand wordt vermalen. Groene koffie bevat veel chlorogeenzuur voor een snelle stofwisseling en hebben een hoog gehalte aan anti-oxidanten. De algemene opvatting is dat anti-oxidanten zorgen voor een sneller metabolisme en het lichaam beter beschermd is tegen vrijradicalen. Dit zou zorgen voor een verhoogd energieniveau en gewichtsafname en wordt door sommige personen gebruikt als hulp bij het afvallen. Groene koffie bevat over het algemeen meer cafeine dan gebrande koffie.

Bevat groene arabica koffie.

Let op: dit is ongebrande koffie die voorgemalen is en is dus geen normale (zwarte) koffie. Wilt u ongebrande koffiebonen om zelf te experimenteren met branden? Kijk dan naar de ongebrande koffiebonen. Deze koffie is kort verhit voor een aangenamere nootachtige smaak en om eventuele bacteriën te elimineren.

Zetmethode

Voeg één eetlepel (15gr) groene koffie toe aan ongeveer 200 ml (een grote theekop of koffiemok) en laat het mengsel ongeveer 10 minuten trekken. Schenk daarna uit door een filter (bijvoorbeeld een koffiefilter) en gooi het overgebleven koffiedik weg. Aanbevolen gebruik maximaal twee keer per dag tijdens een maaltijd.

Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet aanbevolen voor minderjarigen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
Bevat cafeine.

Details
Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-GROENGEM
MerkCafé du Jour
Geproduceerd inNederland
Beoordelingen 21

Schrijf uw eigen review

Je review over Groene gemalen koffie

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews