Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Café du Jour verse losse thee - Go Green pakket - 4 x 100 gram

Laden...
Café du Jour verse losse thee - Go Green pakket - 4 x 100 gram

 17,70 Normale Prijs 19,65

  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Tegenwoordig is alles groen, groen in het teken van duurzaam. Groene stroom voor elektrische auto's, elektrische auto's die verduurzaamde pakketten rondbrengen en ga zo maar door. Ook wij van Café du Jour gaan Groen, We wekken onze eigen stroom op, maken ons eigen verpakkingsmateriaal, recyclen onze gebruikte spullen en ga zo nog maar even door. En om deze groene beweging aan te moedigen is hier dan ook het "Go Green" verse thee pakket. Vier heerlijke thee's met de verduurzaming in het achterhoofd. Zo kun jij ook je steentje bijdragen aan de verduurzaming, met een lekker kopje groene thee. Go Green!

Customize: Café du Jour verse losse thee - Go Green pakket - 4 x 100 gram

* Verplichte velden

Jouw samenstelling

   4,28

  Details

  Het Heerlijke "Go Green" verse thee pakket bestaat uit vier heerlijke groene theetjes. Zo kun jij even goed nadenken over hoe jij kan verduurzamen, en dat alles met een heerlijk kopje groene thee. Want alles wordt groen, en wij dus ook!

  • Oosterse Sinaasappel - 100 gram: De oosterse sinaasappel is een heerlijk zachte thee met lichte hints van sinaasappel en eucalyptus. Niet alleen is die super fris maar nog eens heel erg lekker.
  • Miracles - 100 gram: Een echt wondertje kun je wel zeggen. Deze verukkelijke thee met zoethout en hibiscus helpt je zo de dag door en drukt de ellende en drukte even op de achtergrond. En dat alles zodat jij even kan genieten.
  • Passionel - 100 gram: Wie passie heeft voor thee zal deze ongetwijfeld al kennen. De maretak en goijbessen samengevoegd met echte rozen kan je zomaar in een "passievolle" stemming brengen. Open je hart en laat de passie toe voor een heerlijk verwen momentje.
  • Green Gunpowder: Een groene thee met kracht als, je raad het al buskruit. De blaadjes zijn met de hand opgerold en ontvouwen zichzelf tijdens het opschenken voor een heerlijk kopje thee. Super aromatisch, en mildkrachtig van smaak.

  "Go Green" is ons eigen gemaakt steuntje voor een groene en verduurzaamde toekomst. We moeten het ten slotte met zijn alle doen, doe jij ook mee?

  Meer Informatie
  Artikel Nr.CDJ-T-GOGREEN
  MerkCafé du Jour
  Geproduceerd inNederland
  Beoordelingen 1

  Schrijf uw eigen review

  Je review over Café du Jour verse losse thee - Go Green pakket - 4 x 100 gram

  Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews