Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Café du Jour verse losse thee - Alternatieve Rooibos - 4 x 100 gram

Café du Jour verse losse thee - Alternatieve Rooibos - 4 x 100 gram

 12,95 Normale Prijs 16,45

  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 25,- in heel Nederland

Dit thee pakket is voor iedereen die net even wat anders wil, een 'Alternatief' voor dat standaard kopje wat je iedere dag drinkt. Vier heerlijke variaties met een basis van de ultieme classic Rooibos. Dus neem is een keer wat anders, Probeer iets nieuws!

"Learn something new. Try something different. Convince yourself you have no limits." - Brian Tracy

Details

Het alternatieve Rooibos pakket is het pakket voor wie net even uit haar/zijn comfort zone wil. Niet een enorme sprong in het diepe, maar wel even koppie onder. Dit verse thee pakket bevat vier variaties van de simpele maar oh zo lekkere Rooibos thee. Alle vier compleet verschillend en allemaal een eigen unieke smaak. Dus maak even kort en snel kennis met de vier unieke smaken uit het alternatieve Rooibos pakket.

  • Café du Jour - Citroen & Gember: Een heerlijke smaakbeleving uit een mengsel van Citroen en gember, en dat allemaal met een basis van een heerlijke Rooibos thee.
  • Café du Jour - Rosemarijn & Sinaasappel: Een lekkere zoete, fruitige en kruidige thee met de verukkelijke aroma van rosemarijn. En om het af te maken zitten er ook nog stukjes sinaasappel in!
  • Café du Jour - Red Lemon: De Red Lemon thee is een heerlijke melange van Rooibos en Citroen. Fris, lekker en een geur om door verleid te worden.
  • Café du Jour - Sunrise Flower: Een heerlijke Rooibos thee met de geurende smaak van de mooiste bloemen. Een kopje van de mooiste lente bloemen zo bij je thuis!

Dit thee pakket is misschien niet zo standaard als andere en daarom heet hij ook niet voor niks het 'Alternatieve' Rooibos pakket. Niet als alle andere, net even wat anders. En dat is iets wat je zekerste weten proeft!

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-T-ALTROOIBOS
MerkCafé du Jour
Herkomst fabrikantNederland
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Café du Jour verse losse thee - Alternatieve Rooibos - 4 x 100 gram

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews