Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Segafredo Webshop

Laden...

Segafredo Zanetti; een authentieke Italiaanse koffie. Ook thuis kan jij genieten van een heerlijke kop koffie of espresso van een van de verrukkelijke soorten koffie van Segafredo. Het geheim van deze hemelse Italiaanse koffie zit hem in de complexe melanges welke zijn samengesteld uit de beste ruwe, ongebrande koffiebonen. Het is niet gek dat Segafredo zo enorm populair is. Al sinds jaar en dag wordt de koffie van Segafredo ook in de Nederlandse horeca veelvuldig geschonken. Dit gebeurd gecontroleerd en met de nodige ondersteuning zodat de kwaliteit dat men gewend is van Segafredo uit Italië gewaarborgd blijft. Tegenwoordig is er door de thuisgebruik (liefhebber, thuisbarista, koffiegoeroe, enz ...) ook vraag naar de koffie van Segafredo. Wij hebben alvast de meest verkochte en daarmee dus ook gelijk de meest populaire soorten koffie van Segafredo voor jou op deze pagina klaar gezet. Ben je al zeker van welke smaak het beste bij jou past of ben je gewoon een veelvuldige koffiegebruiker? Neem dan een hele verpakking, verse koffie van Segafredo met het grootste voordeel.

Segafredo Webshop

Ben je naast de producten benieuwd wat we nog meer hebben van Segafredo? Klik dan eens naar het volledige Segafredo overzicht via de onderstaande knop.

Segafredo Zanetti is opgericht door de heer Massimo Zanetti. Binnen Italie heeft het bedrijf het heel snel voor elkaar gekregen om een van de marktleiders in de koffiewereld te worden. In eerste instantie werd de koffie van Segafredo alleen geschonken in de horeca. Maar nadat de vraag vanuit de consument groeide en groeide, heeft het bedrijf zijn aandeel ingenomen in de consumentenmarkt. Inmiddels is Segafredo ook een zeer gewaardeerde en grote speler op de consumentenmarkt. Dagelijks worden er op de hele wereld 60 miljoen kopjes koffie van Segafredo gedronken.

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews