Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Krak Chocolade - Madagascar Mava Sa Ferme D'ottange - Pure Chocolade

Laden...
6.95
Krak Chocolade - Madagascar - Mava Sa Ferme D'ottange
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Veel chocolademakers vinden de cacao uit Madagascar een van de beste cacaobonen ter wereld. Daarom is het niet gek dat veel ‘fine flavor’ chocolademakers hun repen maken van deze cacao. De cacaobonen die Krak Chocolade gebruikt zijn net even anders dan die van de andere chocolademakers, deze zijn namelijk afkomstig van de Ottange Farm. De Ottange Farm ligt aan de Ramena rivier, gelegen in het noordwesten van Madagaskar in de Sambirano Valley. Deze hoort bij de Mava plantages en is de kleinste van de acht plantages. In 2017 won de Ottange Farm de International Cocoa awards. Elk jaar wordt er op de Ottange farm zo’n 6 ton cacaobonen geteeld. Hiervan wordt het grootste gedeelte door de eigenaar, de Ramanandraibe familie, gebruikt om zelf chocolade van te maken. Een klein gedeelte wordt verkocht, Krak Chocolade heeft het geluk om hier hun repen van te mogen maken.

Ingrediënten van biologische afkomst NL-BIO-01.

Details

 

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-DT-KCMADAG
EAN8719326481548
MerkKrak Chocolade
Geproduceerd inNederland
Inhoud / verpakking80 gram

Krak Chocolade is het bedrijf van bean-to-bar chocolademaker Mark Schimmel. Waar de meeste chocolatiers en banketbakkers gebruik maken van gesmolten fabrieks-chocolade, beheerst Mark het hele proces zelf.

Het uitzoeken van cacaobonen, per oogstjaar, van bijzondere origine, het roosteren en het walsen van de chocolade zorgt voor unieke smaken die je niet terug vindt in supermarkt-chocoladerepen. 

Beoordelingen 1

Schrijf uw eigen review

Je review over Krak Chocolade - Madagascar Mava Sa Ferme D'ottange - Pure Chocolade

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews