Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Hausbrandt proefpakket - koffiebonen - 4 x 1 Kilo

Laden...
Hausbrandt koffiebonen proefpakket 4 x 1 Kilo
 0,00
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Het beste van Hausbrandt gebundeld in een proefpakket. Speciaal voor iedereen die nog niet weet wat die wilt. Het proefpakket bestaat uit Hausbrandt Nonnetti, Superbar, Gourmet en Qualità Rossa. Een bijkomend voordeel is dat je een leuke korting krijgt. Door alle koffies uit dit proefpakket te proeven, kun je zelf ontdekken welke smaak je het lekkerst vindt. Proeven = beleven!

  • Hausbrandt Qualita Rossa: Deze mooie allrounder doet je gasten toch even opkijken van de fijne smaak. Met hints van chocolade en noten is dit een heerlijke koffie om uit te delen, en voor jezelf alleen ook natuurlijk!
  • Hausbrandt Espresso (Nonetti): Een fijne melange van 75% arabica en 25% robusta zorgt voor een licht zoete smaak met notige tonen. Er is bijna geen zuurtje te herkennen en dat maakt hem helemaal af.
  • Hausbrandt Gourmet Columbus: De perfecte blend van kwaliteit en superioriteit met pure arabica koffie. Deze koffie is geschikt voor ieder moment van de dag en kan op iedere manier gedronken worden.
  • Hausbrandt Superbar: Deze mooie melange heeft een volle body en een licht zuurtje. Het is een net wat verfijnde versie van de nonetti die toch weer heel anders smaakt. Waan jezelf bij iedere slok in Italië met Hausbrandt superbar.
Details
Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-PROHAUS
MerkHausbrandt
Geproduceerd inItalië
Inhoud / verpakking4 kilo
Beoordelingen 4

Schrijf uw eigen review

Je review over Hausbrandt proefpakket - koffiebonen - 4 x 1 Kilo

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews