Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Animo OptiBean 4

Laden...
5862.45
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Echte koffie is echt genieten. Daar moet je even tijd voor nemen. Hoe druk het ook is en waar je ook bent. Pure koffie, versgemalen en op de juiste temperatuur. Je hoeft er niet voor naar een Italiaans terras. Het kan eigenlijk overal. Want met de OptiBean van Animo maak je in no time echte espresso en vele varianten. Daarmee wordt elk moment jouw perfecte koffiemoment. De OptiBean met touchscreen heeft een intuïtieve user interface en een onderscheidend design. Een koffiemachine met smaak. Eenvoudig in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk.

Geniet binnen enkele seconden van jouw favoriete espresso-variant. Zo eenvoudig kan het zijn.

De succesvolle OptiBean serie heeft er een nieuw model bij: de OptiBean 4 Touch. Deze machine bezit alle eigenschappen voor de perfecte kop koffie. Aan de OptiBean 4 Touch is – ten opzichte van de OptiBean 3- één extra instantcanister toegevoegd. Hierdoor zijn nóg meer receptcombinaties mogelijk en is de OptiBean 4 Touch de ultieme krachtpatser in het verse koffiesegment. 

Details

De canisters zijn te vullen met diverse ingrediënten zoals recepten met topping, chocolade, suiker, instant (decafé) koffie of soep. Door het extra canister te vullen met instant (decafé) koffie zet u razendsnel een complete kan koffie. Of gebruik het instantcanister voor suiker waarmee ook dit ingrediënt met een druk op de knop toegevoegd wordt aan de koffie. Hiermee behoren losse suikerzakjes tot het verleden en houdt u de koffiehoek netjes en overzichtelijk. 

Optibean XL

Worden er op uw locatie ook grotere koppen koffie gedronken? De OptiBean XL is uitgerust met een extra groot espressosysteem voor grotere, vollere koppen. Indien er gewenst (ook) koffie wordt gezet in koppen groter dan 150 ml. adviseren wij het gebruik van de OptiBean XL.

Technische specificaties

OptiBean 4 Touch
Aantal bonencanisters 1 (1500 gr / 200 kopjes)
Aantal ingrediëntencanisters* 3 (1,0 ltr + 2 x 1,6 ltr.)
Aantal mixer(s) 2
Inhoud espresso zetsysteem** 6,5 - 9,5 gr
Zettijd koffie (120 ml) 25 - 30 sec
Uurcapaciteit ca. 120 koppen à 120ml /14 ltr.
Aansluitwaarde 220-240V / 50-60 Hz / 2275W
Display 7" Touchscreen
Verstelbaar kopjesplateau 60 - 115 mm
Wateraansluiting ¾”
Inhoud afvalbak 7 ltr. (ca. 130 kopjes koffie)
Max. aftaphoogte 167 mm
Afmetingen (B x D x H) 455 x 565 x 792 mm
Rotatiepomp (Procon ®) 10 bar
Boiler Capaciteit 1,1 ltr.
Energielabel A+

 

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-KM-ANIMOOPTIBEAN4
MerkAnimo
Kopjes per dag120
Aantal gebruikers20-75
Koffie machine drankenCafé au lait, Café macchiato, Cappuccino, Cappuccino speciaal, Chocolademelk, Dubbele espresso, Espresso, Heet water, Koffie, Suiker, Wiener melange
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Animo OptiBean 4

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews