Beoordeeld met 4.8 / 5 gebaseerd op 631 Google klantreviews 

Royal T Stick Black Tea Lemon (30 stuks)

8.95
Royal T-Stick Black Tea Lemon (30 stuks)
Bij 10 stuks 3,95 Incl. BTW. Of één stuk voor  8,95 8,21 
Kies het aantal stuks:
  • 2 stuks
    5,50  5,05   11,00
  • 10 stuks
    3,95  3,62   39,50
Of neem een losse voor  8,95
Alle genoemde prijzen in dit blok zijn inclusief BTW.
  • Handig! Altijd op tijd koffie in huis. Abonnementen zijn op elk moment opzegbaar vanuit uw account. De eerste zending gaat meteen de deur uit. Daarna verzenden we wekelijks of maandelijks totdat u annuleert vanuit uw account. Meer informatie over het koffieabbonement.

Royal T-Stick Black Tea Lemon 30 sticks

Deze handige theesticks van het merk Royal-T hebben de smaak "Black Tea Lemon". De verpakking bevat 30 verpakte sticks die je zo in het hete water kunt roeren.

Royal wat sticks?

Op het kantoor van Café du jour hebben we wel eens te maken gehad met bezoekers die "geen koffie lustte". Aha, nouja, wij zijn de kwaadste niet. Speciaal voor de niet-koffiedrinkers en koffiedrinkers-die-stiekem-wel-eens-thee-drinken hebben we een hele praktische oplossing. Theezakjes zonder geknoei! Onder aan deze pagina, leest u meer.

Details

Op het kantoor van Café du jour hebben we wel eens te maken gehad met bezoekers die "geen koffie lustte". Aha, nouja, wij zijn de kwaadste niet. Speciaal voor de niet-koffiedrinkers en koffiedrinkers-die-stiekem-wel-eens-thee-drinken hebben we een hele praktische oplossing. Theezakjes zonder geknoei!

Nooit meer thee kringen- en druppels op je bureau, nooit meer een touwtje dat in je hete thee zinkt en je hebt nooit meer een lepeltje nodig. Scheelt dus gedoe en afwas. Kijk, met die eigenschappen was de aandacht van onze inkoper getrokken.

Royal T-Sticks haal je uit de verpakking en roer je door je hete water nadat je er eventueel al wat suiker in hebt gedaan. Als de thee voor jou sterk genoeg is haal je 'm omhoog en laat je het overtollige water in de stick absorberen. Daarna kan de stick zo de vuilnisbak in.

Wij worden er heel blij van, zelfs als verstokte koffiedrinkers. Dat is overtuigend genoeg.. toch?

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-ROYBTL
EAN8718719180150
MerkRoyal T
Land van herkomstNederland
Beoordelingen 5

Schrijf uw eigen review

Je review over Royal T Stick Black Tea Lemon (30 stuks)

Beoordeeld met 4.8 / 5 gebaseerd op 631 Google klantreviews