Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Speciaalbier pakket

Speciaalbier Aanbiedingen

Laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Speciaalbier kopen; om te geven en om te delen

Café du jour levert met trots een selectie aan bijzondere speciaalbier pakketten. Ben je van plan om een speciaalbierpakket te proberen om cadeau te geven? Laat het dan speciaal voor jou inpakken, gewoon zoals een bierpakket ingepakt zou moeten worden. Zorg ervoor dat je tijdig besteld zodat je het pakket nog even kunt koelen. Jouw cadeau is gekoeld nog indrukwekkender voor de gelukkige ontvanger.

Wat kost het kopen van speciaalbier?

De bieren zijn scherp geprijsd, de speciaalbier pakketten zijn nog scherper geprijsd. We doen ons uiterste best om de verzendkosten zo laag mogelijk of gratis te houden. Voor de meeste producten die we verkopen is dat ook het geval. Helaas moeten we in sommige gevallen verzendkosten rekenen vanwege de hogere kosten voor de zendingen. Dat is helaas met bier verzenden het geval, daarom wordt er verzendkosten gerekend voor het versturen van bier. Liever geen verzendkosten betalen? Bestel jouw favoriete koffie mee en profiteer van gratis verzending. Die koffie komt toch wel op!

Speciaalbier pakket kopen?

Een speciaal biertje... We noemen het niet voor niks het bakkie voor in het weekend: een speciaal biertje is de perfecte manier om het weekend in te luiden. Dat is eens wat anders! Maar wat is er nou zo speciaal aan speciaalbier? Wanneer een pilsje wordt gezien als normaal bier, wordt speciaalbier gezien als een bier met smaak. Voor een lange tijd domineerde de pils de markt in Nederland, maar sinds een paar jaar grijpen steeds meer mensen naar de speciaalbier. Een pilsje blijft populair voor bepaalde gelegenheden, maar een speciaalbier drink je wanneer je eens echt wil genieten. Tegenwoordig zie je vaker en vaker op het terras: een kaart vol bier met speciale namen. Welke kies je dan? Met zoveel keuze! Daarom bieden wij prachtige pakketten aan, voor ieder wat wils. Om te proberen. Om weg te geven. Voor een speciale gelegenheid. Of om gewoonweg het weekend te vieren. Speciaalbier maakt iedere gelegenheid net iets specialer.

Pils tegenover speciaalbier

Snap je nu even niet meer het verschil tussen het normale biertje en een speciaal biertje? Dat is te begrijpen. Het is namelijk best wel verwarrend. Bier is namelijk een overkoepelende naam voor alle biersoorten die er zijn. Pils en speciaalbier zijn allebei bieren. De verwarring dat bier en pils hetzelfde zijn ontstaat vaak, maar dat is dus niet helemaal waar. Het grootste verschil tussen een speciaalbier en een pilsje is het gistingsproces. Pils is vrijwel altijd ondergistend. Dit betekend dat het gistingsproces tussen de 3 en 14 graden plaatsvind. Speciaalbier is eigenlijk de tegenpool hiervan. Dit bier wordt bovengistend gebrouwd, wat betekend dat het gistingsproces tussen de 16 tot 26 graden plaatsvind. Het speciale aan dit proces is dat er meer mogelijkheden om smaakjes en toevoegingen zijn.

Keuze uit speciaalbieren

Pils is gewoon pils. Maar er is keuze genoeg met speciaalbier. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende speciaalbieren te verkrijgen. Tot wel 2500 soorten, die worden gebrouwen over de hele wereld. Stout, porter, tripel, dubbel of toch een blond biertje? Er zijn zoveel soorten speciaal bier, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. De meest bekende soorten speciaalbier zijn toch wel de blond, dubbel en tripel. Als je een beginnende speciaalbier drinker bent, zijn dit goede start biertjes. Een blonde speciaalbier is wat lichter, drinkt makkelijk weg en is smakelijk voor vrijwel iedereen die een beetje van bier houdt. Een dubbel speciaalbiertje daarentegen is veel donkerder van kleur, zoetig en heeft niet zo'n bittere nasmaak. De tripel speciaalbier is een zwaardere jongen dan dubbel en blond. De tripel heeft een hoger alcoholpercentage en is ook vrij zoet van smaak. Dit komt omdat er vaak suiker wordt toegevoegd. Kun je niet kiezen? Dan is misschien ons speciaalbier pakket iets voor jou! In ons probeer speciaalbier pakket zit een speciaalbier wat ook tussen de drie bekendste speciaalbieren zou moeten staan, maar vaak vergeten wordt: de quadrupel. Vaak denkt men dat de dubbel, tripel en quadrupel een overtreffende trap van elkaar zijn, maar dat klopt niet helemaal. Want er zijn zeker meer verschillen tussen deze bieren. De quadrupel is een typische winterbier. Het is een sterke biersoort, met rijke smaken. In de quadrupel zit meer mout dan de dubbel en de tripel. Dit zorgt voor een vele malen vollere smaak. Zeker het proberen waard!

Proosten met speciaalbier

Met een speciaalbier pakket kun je de kans pakken om een goed de verschillende bieren te proeven. We bieden verschillende pakketten aan, met voor ieder wat wils. In ons probeer pakket kun je jouw biersmaak op de proef stellen en kijken wat je smaak is. Want de een houdt van een stevig bokbier, maar de ander maak je veel gelukkiger met een lekkere IPA. Of, voor de kenner, bieden we bijvoorbeeld een Karmeliet pakket aan inclusief een glas om mee te proosten. De Karmeliet is een prachtig trip speciaalbiertje. Als je dan toch een speciaalbiertje gaat drinken, waarom dan niet in gezelschap? Of ken jij nog een speciaalbier-fan? Misschien is er echte bierkenner in jouw kring binnenkort jarig? Of is het gewoon bijna weekend en wil je er eentje drinken met vrienden? Er is altijd reden genoeg om voor een speciaalbier pakket te kiezen. Want een speciaalbiertje drinken, dat is nog specialer samen.

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews