Online bier kopen van Biercafé Oporto

Gevel oporto

Smaakte je biertje goed? Drink 'm thuis ook! Dankzij de samenwerking tussen Biercafé Oporto en Café du Jour bestel je het beste bier van Oporto nu snel en gemakkelijk online. Binnen één werkdag bezorgen we de door jou bestelde biertjes aan huis.

Bierpakketje cadeau doen? Bij alle bierpakketten vind je op de productpagina een blokje waarin je de cadeauoptie kunt activeren. We verpakken het bierpakketje dan in een mandje met doorzichtig folie voor we het in de verzenddoos verpakken.

Hoe we dat verzenden? Stevig verpakt in extra dik verzendmateriaal zodat de biertjes tijdens de verzending niet breken. Om de bieren in ontvangst te nemen dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Woon je in Maassluis of Maasland? Dan krijg je gratis verzending. Nadat je een postcode hebt ingevoerd voor verzending (in de laatste stap van de afrekenpagina), brengen we de verzendkosten in mindering op het totaalbedrag. Woon je ergens anders? Raadpleeg dan de verzending & bezorging pagina.

Biercafé Oporto is een gezellig café aan de haven van Maassluis met 7 bieren van tap en 93 Bieren op de fles. Dankzij de unieke samenwerking tussen Biercafé Oporto en Café du Jour kun je ook thuis genieten van de meest exclusieve speciaalbieren. Meer weten (en proeven!)?

Biercafé OportoBiercafé Oporto
Govert van Wijnkade 12,
3144ED Maassluis


NIX 18 NIET ROKEN NIET DRINKEN
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar? laat je legitimatie zien!

Alle bieren op Café du jour
Bierpakketten op Café du jour
Populair op dit moment
 1. Jopen Apri-Gose in der Hose
  Jopen Apri-Gose in der Hose
  € 3,80
 2. Jopen Mooie Nel IPA
  Jopen Mooie Nel IPA
  € 2,25
 3. Raven Bone Hill Crowdsurfer Pale Wheat Ale
  Raven Bone Hill Crowdsurfer Pale Wheat Ale
  Vanaf € 3,02

Beoordeeld met 4.7 / 5 gebaseerd op 58 Google klantreviews 

Copyright © 2012-2018 6WAYS. All rights reserved.