Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Van Houten Ground Milk Chocolate - melk - 750 gram

Laden...
9.71
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Maak de beste chocolade melk dranken met van Houten Chocoladepoeder. Los 35 gram van Houten poeder op in 200 ml melk. Een verpakking is goed voor 21 glazen.

Ideaal voor horeca of de thuisgebruiker die gastronomische kwaliteit verlangt. Kan zowel in warme als koude dranken gebruikt worden.

Van Houten logo

Ervaar een nieuwe wereld van smaken met Van Houten Milk.

Zacht, evenwichtig en met een vleugje vanille. Deze 100% echte melkchocolade is een geschenk van de natuur. Duurzame cacao, clean label en klaar voor zuivel en plantaardige melk. Begin uw menu nieuw leven in te blazen met de favoriete chocolade van uw klanten.

Eindeloos varieren

Probeer bijvoorbeeld eens de Flat Milk Gianduja: 2 espresso shots, 35 g van Houten Milk poeder, 230 ml hazelnootmelk. Giet de espresso shots bovenop de Van Houten Gemalen Melkchocolade en roer, stoom de melk tot 60°C, giet bovenop de melkchocolademix.

Of de Iced Chocolate and Cream: 40 ml dubbele espresso, 25 g Van Houten Gemalen Melkchocolade, 30 ml room, ijsblokjes. Stoom de dubbele espresso en meng met de Van Houten Gemalen Melkchocolade en roer, giet de room op de ijsblokjes en voeg het chocolademengsel toe.

Details

Weinig merken kunnen aanspraak maken op een nalatenschap die maar liefst 190 jaar teruggaat. Sinds 1828 produceert, innoveert en verlegt Van Houten de grenzen van het chocoladeambacht. Coenraad van Houten pionierde zelf met de cacaopers en zijn zoon vond later het "dutching" proces uit. Dit veranderde cacaodranken van bittere poeders in de smakelijke, zachte en oplosbare cacao- en chocoladedranken die u vandaag de dag kent. En Van Houten is nog niet klaar met innoveren.

Fijnste cacaopoeders - een verhaal van boon tot kop van meer dan 190 jaar

De geschiedenis van Van Houten begon in 1815 toen Casparus Van Houten een chocoladefabriek opende in Amsterdam. Cacaobonen werden vermalen tot een fijn poeder dat vervolgens werd gemengd met melk om een chocoladedrank te maken of met suiker, kaneel en vanille om koekjes te maken.

In 1828 vond Casparus de hydraulische cacaopers uit, die de cacaoboter scheidde van de drank om een lichter en voedzamer cacaopoeder te maken. Zijn zoon Coenraads erfde de passie voor cacao van zijn vader en vond vervolgens het beroemde Dutching-proces uit om cacao te alkaliseren en zo de smaak en oplosbaarheid te verbeteren.

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-VANHOUT-MILK
EAN7340161403733
MerkVan Houten
Geproduceerd inZwitserland
IngrediëntenMELKchocolade (poeder): suiker, cacaomassa, volle MELKpoeder, cacaoboter, magere cacaopoeder, natuurlijk vanillearoma, zout

Beoordelingen 1

Schrijf uw eigen review

Je review over Van Houten Ground Milk Chocolate - melk - 750 gram

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews