Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Van Houten Ground Dark Chocolate - Dark - 750 gram

Laden...
9.71
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Maak de beste chocolade melk dranken met van Houten Chocoladepoeder. Los 35 gram van Houten poeder op in 200 ml melk. Een verpakking is goed voor 21 glazen.

Ideaal voor horeca of de thuisgebruiker die gastronomische kwaliteit verlangt. Kan zowel in warme als koude dranken gebruikt worden.

Van Houten logo

Ervaar een nieuwe wereld van smaken gemalen pure chocolade voor dranken

Intens donker en bitter met subtiele geroosterde toetsen. Dit is een intense 100% chocoladedrank, rijk, diep en perfect in balans. Proef pure chocoladeverwennerij gemaakt met duurzaam gewonnen cacao. Geschikt voor zowel zuivel als plantaardige melk.

Eindeloos varieren

Probeer bijvoorbeeld eens de Minty Dark: 150 ml (haver)melk, 30 g Van Houten gemalen pure chocolade, 40 ml muntsiroop. Meng de melk met de Van Houten Gemalen Pure Chocolade en stoom. Giet de muntsiroop in een glas. Voeg de donkere chocolademix toe. Eventueel decoreren met chocoladevlokken en muntblaadjes.

Details

Weinig merken kunnen aanspraak maken op een nalatenschap die maar liefst 190 jaar teruggaat. Sinds 1828 produceert, innoveert en verlegt Van Houten de grenzen van het chocoladeambacht. Coenraad van Houten pionierde zelf met de cacaopers en zijn zoon vond later het "dutching" proces uit. Dit veranderde cacaodranken van bittere poeders in de smakelijke, zachte en oplosbare cacao- en chocoladedranken die u vandaag de dag kent. En Van Houten is nog niet klaar met innoveren.

Fijnste cacaopoeders - een verhaal van boon tot kop van meer dan 190 jaar

De geschiedenis van Van Houten begon in 1815 toen Casparus Van Houten een chocoladefabriek opende in Amsterdam. Cacaobonen werden vermalen tot een fijn poeder dat vervolgens werd gemengd met melk om een chocoladedrank te maken of met suiker, kaneel en vanille om koekjes te maken.

In 1828 vond Casparus de hydraulische cacaopers uit, die de cacaoboter scheidde van de drank om een lichter en voedzamer cacaopoeder te maken. Zijn zoon Coenraads erfde de passie voor cacao van zijn vader en vond vervolgens het beroemde Dutching-proces uit om cacao te alkaliseren en zo de smaak en oplosbaarheid te verbeteren.

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-VANHOUT-DARK
EAN7340161403726
MerkVan Houten
Geproduceerd inZwitserland
IngrediëntenPure chocolade (poeder): suiker, cacao massa, magere cacao poeder, cacaoboter, zout, natuurlijk vanillearoma. Kan sporen van MELK bevatten.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Van Houten Ground Dark Chocolate - Dark - 750 gram

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews