Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Chocomel 250 ml. / tray 24 blikken (+ Nederlands statiegeld)

Laden...
26.95
Details

WEIDEMELK
Bij groene weiden horen grazende koeien.’ En zo is het maar net! De melk die wij gebruiken om de meeste van onze Chocomel producten te produceren is afkomstig van koeien die vanaf het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Goed om te weten, toch? En nu snel een onbezorgd Chocomelletje halen ;)

HEERLIJK VERANTWOORD
De cacao die gebruikt wordt voor Chocomel is UTZ gecertificeerd. UTZ Certified is een keurmerk voor eerlijke handel en heeft als doel duurzame landbouw tot de norm te maken. UTZ Certified heeft oog voor mens en milieu. Dit betekent dat de boeren minder bestrijdingsmiddelen gebruiken en goede werkomstandigheden voor hun arbeiders garanderen. Verantwoord genieten dus!

ZORG VOOR ONZE BOSSEN
Chocomel is FSC gecertificeerd. Dit betekent dat de verpakkingen van onze chocolademelk oorspronkelijk uit verantwoord beheerde bossen komen. FSC is wereldwijd dé organisatie die zich inzet voor verantwoord beheer van bossen, zodat economische, ecologische en sociale belangen in balans zijn. Chocomel, een pak van je hart! Meer weten? Kijk op www.fsc.org

INGREDIENTEN
Gedeeltelijk afgeroomde melk, suiker, cacao (1,7%), stabilisator: carrageen. Chocomel Original is glutenvrij en bevat geen sporen van noten en pinda's. Chocomel Original is op basis van melk en bevat dus lactose.

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-FD-STG-CHOCOMEL24
MerkChocomel
Geproduceerd inNederland
Allergenenmelk
IngrediëntenGedeeltelijk afgeroomde MELK, chocoladepoeder 4,9% (suiker, cacao), suiker, stabilisator: johannesbroodpitmeel (E410)
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Chocomel 250 ml. / tray 24 blikken (+ Nederlands statiegeld)

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews