Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Lucaffé Proefpakket - koffiebonen - 4 x 700 gram

Laden...
Lucaffé Proefpakket - koffiebonen - 4 x 700 gram
 0,00
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Lucaffe koffiebonen

Lucaffe werd opgericht aan het prachtige Garda meer in Italië. De oprichter Gian Luca had ondertussen al jaren onderzoek gedaan naar koffie en hoe hij de smaak kon perfectioneren. Hij werkte veel samen met koffieboeren uit Zuid-Amerika en na genoeg onderzoek en testen was de koffie klaar voor de menigte. En je kunt wel zeggen dat het aansloeg... Met de meest prachtige verpakkingen en de verfijnste smaak in Italië groeide Lucaffe binnen 20 jaar van een kleine branderij naar een wereldwijd fenomeen. Lucaffe word gezien als een echte Luxe koffie voor de echte fijn proevers. Ze zijn niet meer weg te denken uit de koffiewereld, en dat is maar goed ook! Want we hebben een nieuw proefpakket voor jullie gemaakt.

 

Details

Lucaffe Lucaffetteria - koffiebonen - 700 gram

Deze unieke melange is speciaal samengesteld voor iedereen die fan is van de koffie uit Zuid-Amerika. Een heerlijke crema laag in combinatie met een delicate smaak. Zo kun je zeggen dat hij enkel op het Italiaanse terras gedronken mag worden, maar thuis met een lekkere stoel vinden wij net zo lekker.

Lucaffe Pulcinella - koffiebonen - 700 gram

De Italiaanse energie drank gemaakt door Lucaffe. Deze heerlijke melange van arabica en robusta bonen krijgt een extra dosis cafeïne om je op de been te houden op die zware werkdag. Deze power koffie is ontstaan uit een kruising tussen twee planten die samen voor extra cafeïne zorgen, zonder dat de koffie overdreven sterk wordt.

Lucaffe Classic - koffiebonen - 700 gram

Het zit al in de naam "classic" dit is de orginele Lucaffe koffie zoals hij de wereld veroverde. Met een melange van 80% arabica en 20% robusta is hij gemaakt voor een heerlijke espresso maar kan zichzelf ook omtoveren tot een heerlijke cappucino. Lucaffe classic heeft de wereld al overtuigd, nu jij nog!

Lucaffe 100% arabica mister exclusive - koffiebonen - 700 gram

Deze 100% arabica is een echte delicatesse, als je jou gasten echt wil verassen dan is dit de perfecte koffie. De 100% arabica melange zorgt voor een medium intensiteit met notige tonen. Met deze koffie kan je haast niet de mist in gaan, alleen als je gasten niet van koffie houden, maar wie houd er nou niet van koffie?!

 

 

 

 

 

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-LUCAFFE-4X700
MerkLucaffé
Geproduceerd inItalië
Soort koffieKoffiebonen
CafeineMet cafeïne
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Lucaffé Proefpakket - koffiebonen - 4 x 700 gram

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews