Veelgestelde vragen omtrent het coronavirus

We krijgen om begrijpelijke redenen vragen over de uitbraak van het Coronvirus in relatie tot de levering en beschikbaarheid van onze koffieproducten. Wij volgen continue de RIVM richtlijnen en werken volgens strakke hygiëne- en veiligheidsnormen om de goede gezondheid van onze medewerkers en klanten te kunnen garanderen.

Ja, de levering van onze koffie en andere producten verloopt nog steeds normaal

Ja, het is nog steeds 'vandaag besteld, morgen in huis'. We hebben op dit moment geen problemen met de levering en bezorgen bijna alle pakketten nog steeds binnen 24 uur. Deze pagina en de bezorgopties op de productpagina en in het winkelmandje worden live geactualiseerd. U kunt er dus altijd vanuit gaan dat we tijdig leveren als dat zo aangegeven is.

Kan ik mijn pakketje nog steeds afhalen bij afhaalpunten en postkantoren?

Ja, in Nederland kun je bij bijna alle afhaalpunten van DPD terecht.
In België bieden we tijdelijk alleen levering aan huis aan.

Zijn er hygiënische maatregelen rondom de bezorging?

Voor pakketten met een grote waarde zijn alternatieven voor het tekenen bedacht welke per koeriersdienst verschillen. PostNL registreert de laatste drie cijfers van uw legitimatiebewijsnummer. DHL laat de bezorger in uw bijzijn tekenen en de GPS-coördinaten worden vastgelegd. DPD maakt een foto van het pakket als u online neerzet-toestemming geeft.

Is het veilig om te bestellen bij Café du Jour?

Juist! Je hoeft de deur niet uit en voorkomt daarmee onnodig contact met anderen. Onze medewerkers houden zich aan strikte hygiëne- en veiligheidsprotocollen.

We wensen jou en je familie een goede gezondheid toe

Uiteraard vinden we het fijn dat we onze dienstverlening kunnen voortzetten. Echter is het nog veel belangrijker dat wij en jij deze crisis zo veel mogelijk in goede gezondheid kunnen doorbrengen.

Mochten we iets extra's voor je kunnen betekenen of mocht je verder nog vragen hebben kun je ons e-mailen via klantenservice@cafedujour.nl of bellen op +31 10 669 05 11.

 

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.8 / 5 op basis van 285 klantreviews

Copyright © 2012-2020 Café du Jour - 6WAYS - KvK: 68459491 - Btw-id: NL857453920B01