Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Vacature: Productiemedewerker / inpakker koffie- en thee

Werk je bij voorkeur in een klein en jong team en bedrijf? Drink je graag koffie (en een biertje op z’n tijd)? Kun je goed overweg met de computer?

Dat komt dan goed uit!

Wat ga ik doen?

We zijn opzoek naar iemand die ons ongeveer drie (mid)dagen in de week, kan komen helpen met allerlei klusjes. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar de dinsdagmiddag, de hele woensdag en de donderdag middag.

De werkzaamheden bestaan uit het verpakken van koffie en thee, het inpakken van webshop bestellingen en incidenteel een bestelling wegbrengen naar een klant.

Je bedient bijvoorbeeld een automatische weegschaal, etiketteert verpakkingen, zorgt ervoor dat de juiste producten per bestelling in een doos komen, enzovoort.

Waar moet ik aan voldoen?

Je moet een basiskennis van de computer hebben. Niks ernstigs, maar het is wel belangrijk dat je bijvoorbeeld goed en snel kleine stukjes kunt typen om bijvoorbeeld data over te typen.

Verder werk je voornamelijk met koffie, je hoeft het uiteraard niet te drinken, maar het werk is leuker als je weet waar je mee werkt en het dus geproefd hebt.

Basisbeheersing van de Nederlandse taal in spraak en schrift is handig: het is zo nu en dan nodig om navraag te doen over bestellingen bij klanten.

Verder is het belangrijk om te weten dat we geen reiskostenvergoeding aanbieden: het is dus wel handig als je dichtbij Maasland woont. Met het OV zijn we niet heel goed bereikbaar, maar het bedrijf ligt aan een leuke fietsroute.

Wanneer en hoe lang?

We zoeken iemand per direct voor zo'n 12 - 20 uur in de week. Soms wat meer, soms wat minder. Kunnen we overleggen. Op dit moment missen we vooral iemand voor de dinsdagmiddag, hele woensdag en donderdagmiddag.

Soort dienstverband: Deeltijds

Parttime uren: 12 - 20 per week

Salaris: €13,00 - €14,00 per uur

Arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Kerstpakket
  • Personeelskorting

Werkschema:

  • Dagdienst
 

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews