Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Losse thee

Laden...
Actieve filter
Filter per itemsoort: Theefilters
Van hoog naar laag sorteren
  1. Brievenbusgeschenk - losse thee starterspakket 'light' - 3-4 artikelen
  2. Geschenkpakket - Koffiemoment Deluxe - 5 artikelen
    Geschenkpakket - Koffiemoment Deluxe - 5 artikelen
    Café du Jour

     17,07 Normale Prijs 19,17

Als je op zoek bent naar heerlijke verse losse thee, dan is Café du Jour de perfecte plek om te bestellen. Met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige theeën, waaronder groene thee, zwarte thee en kruidenthee, biedt Café du Jour voor elk wat wils. Van thee met echte stukjes fruit tot speciale thee-blends, er is zeker iets dat jouw smaakpapillen zal verrassen. Elke bestelling wordt met de grootste zorg en precisie bereid, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte kop thee. Dus waar wacht je nog op? Ga vandaag nog naar Café du Jour en ontdek de heerlijke wereld van losse thee!

Losse thee kopen?

Losse thee staat ook wel bekend als verse thee. Losse thee bestaat uit grote gedroogde theeblaadjes die je in een filterbakje of zakje doet en vermengt met heet water. Losse thee bevat meer antioxidanten en weinig tot geen kunstmatige toevoegingen. Bovendien is losse thee vaak veel lekkerder. Omdat je veel kopjes kunt zetten van een klein beetje thee, is losse thee in veel gevallen ook nog eens een stuk goedkoper!

Om losse thee te zetten heb je lege theezakjes of een bijvoorbeeld een RVS theefilter / theezeefje nodig. Je kunt dan ongeveer 2 a 3 gram losse thee per kopje gebruiken met een trektijd van rond de 5 minuten. Uiteraard is dit afhankelijk van het soort thee dat je gebruikt en je eigen smaak. We adviseren je om met die hoeveelheid te beginnen en van daaruit de hoeveelheid thee en trektijd aan te passen naar eigen smaak.

Wat is het verschil tussen losse verse thee en thee in zakjes?

Er is een verschil tussen verse losse thee en thee in zakjes. Terwijl thee in zakjes over het algemeen bestaat uit gemalen theebladeren en stof, worden losse theeblaadjes gemaakt van hele, ongebroken theebladeren. Dit resulteert in een thee die voller van smaak is en een hogere kwaliteit heeft. Ook hebben losse theeblaadjes meer ruimte om uit te zetten tijdens het zetten, waardoor de smaak en het aroma beter tot hun recht komen.

Voorraad thee aanvullen met verschillende soorten losse thee

Als je een theeliefhebber bent, dan is het bestellen van losse thee online een geweldige manier om je voorraad theeblaadjes aan te vullen. Bij het kopen van losse thee heb je de keuze uit verschillende soorten thee, waaronder zwarte thee, oolong, groene thee en meer. Met een uitgebreid assortiment aan smaken en producten, kun je gemakkelijk nieuwe soorten thee uitproberen en je favorieten vinden.

Het bestellen van losse thee biedt ook meer flexibiliteit bij het zetten van de thee. Je kunt de hoeveelheid theeblaadjes aanpassen aan het aantal koppen thee dat je wilt drinken en de gewenste sterkte van de thee. Een thee-ei is handig om de theeblaadjes in te doen en in het hete water te laten trekken voor de gewenste tijd.

Voor de liefhebbers van kruidenthee zijn er verschillende soorten kruidenthee beschikbaar, zoals munt en Jasmijn, die je kunt toevoegen aan je kopje thee voor extra smaak. Je kunt zelfs ijsthee maken van losse thee!

Bestel nu losse thee!

Losse thee bestellen is een geweldige manier om te genieten van de vele heerlijke soorten thee die er zijn. Er zijn enorm veel verschillende soorten losse thee beschikbaar, van Pu-Erh thee tot witte thee en groene thee, elk met hun eigen unieke smaak en aroma. Het is een perfecte manier om jezelf te trakteren op een rustig moment met een kopje thee.

Er gaat niets boven het gevoel van een warm kopje thee in je handen, vooral als het een heerlijke losse thee is die je hebt besteld. Ons uitgebreide assortiment van thee omvat veel verschillende soorten zoals thee met echte stukjes fruit en populaire producten zoals matcha en rooibos.

Het zetten van thee is eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een kopje heet water en een thee-ei of een thee-filter. Voeg simpelweg de gewenste hoeveelheid losse thee toe aan het thee ei, laat het trekken en geniet van de rijke smaak die losse thee biedt. Probeer ook eens verschillende soorten thee, zoals oolong, groene thee, zwarte thee, en witte thee om te zien welke het beste bij jou past!

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews