Movenpick koffie

Movenpick in het land van koffiedrinkers

Nederland heeft de reputatie van het stevige koffiedrinken. We beginnen al bij het ontbijt. Hoewel thee in opkomst is zal dit de koffie niet snel gaan verslaan. In Nederland worden 2.4 koppen koffie gedronken per hoofd van de bevolking. We staan op een eenzame eerste plaats in de wereld. Amerika staat op een 16e plek ondanks hun veel te dure koffieketen starbucks. Waar de Engelsen thee drinken, nemen de Nederlanders ruim de tijd om een kop koffie te drinken. T.v. programma's als "koffietijd" zegt eigenlijk al genoeg. Rond de klok van half 11, staat bij de meeste mensen de koffie op tafel. Ook in bedrijven en op kantoren wordt 's morgens een koffiepauze ingelast. Koffie is niet weg te denken uit onze cultuur.

 1. Mövenpick caffè crema 4 kg koffiebonen voordeeldoos
  Mövenpick caffè crema 4 kg koffiebonen voordeeldoos
  € 37,96 Verdien 37 spaarpunten Normale prijs € 87,80
  Waardering:
  100% of 100
 2. Mövenpick caffè crema koffiebonen 1 kilo
  Mövenpick caffè crema koffiebonen 1 kilo
  Speciale prijs € 9,75 Verdien 9 spaarpunten Normale prijs € 21,95 Vanaf € 9,49
 3. Mövenpick Classico lungo 10 cups
  Mövenpick Classico lungo 10 cups
  Speciale prijs € 4,95 Verdien 4 spaarpunten Normale prijs € 5,95 Vanaf € 3,95
 4. Mövenpick Decaffeinato Espresso 10 cups
  Mövenpick Decaffeinato Espresso 10 cups
  Speciale prijs € 4,95 Verdien 4 spaarpunten Normale prijs € 5,95 Vanaf € 3,95
 5. Mövenpick Der Himmlische 500 gram gemalen koffie
  Mövenpick Der Himmlische 500 gram gemalen koffie
  Speciale prijs € 5,95 Verdien 5 spaarpunten Normale prijs € 12,95 Vanaf € 4,95
 6. Mövenpick Der Himmlische koffiebonen 500 gram
  Mövenpick Der Himmlische koffiebonen 500 gram
  Speciale prijs € 5,95 Verdien 5 spaarpunten Normale prijs € 12,95 Vanaf € 4,95
 7. Mövenpick El Autentico koffiebonen 1 kilo
  Mövenpick El Autentico koffiebonen 1 kilo
  Speciale prijs € 9,75 Verdien 9 spaarpunten Normale prijs € 21,95 Vanaf € 9,49
 8. Mövenpick Espresso 4 kg koffiebonen voordeeldoos
  Mövenpick Espresso 4 kg koffiebonen voordeeldoos
  € 37,96 Verdien 37 spaarpunten Normale prijs € 87,80

Movenpick: Zwitsers kwaliteitskoffie

Zwitserland is wat koffie betreft een land waar je dat niet van zou verwachten. Toch is de Movenpick koffie een van de besten op het gebied van de luxere koffiesoorten. Movenpick heeft eigen faciliteiten om koffiebonen te roosteren. Op eigen wijze wordt een geheel eigen smaak aan de bonen gegeven. Tijdens het branden van de Movenpick koffiebonen worden zorgvuldig de temperaturen bewaakt, om de koffie de juiste smaak te geven. Al jaren wordt naar origineel Zwitsers recept gewerkt, om de luxe, geheel eigen smaak aan deze drank te geven. Met 7 kilo koffiebonen per jaar zijn wij als Nederlanders een grote afnemer van koffie.

Fabels over koffie

Wie te veel koffie drinkt, droogt uit, roept menig gezondheidsgoeroe. Flauwekul natuurlijk. Het is wel zo dat cafeïne vochtafdrijvend is. Maar een kop koffie bevat voldoende water om dit vochtafdrijven op te vangen. Het is ook onzin om te denken dat je van koffie nuchter wordt. Heb je te diep in het glaasje gekeken, dan zul je je roes uit moeten slapen. Koffie helpt echt niet om te ontnuchteren.

Koffie is goed voor een mens

Koffie is goed voor een mens. Vooral de Movenpick koffie kan een bijdrage leveren aan je lijf. Koffie is goed voor je huid. Wie regelmatig een kop drinkt kan bepaalde vormen van huidkanker voorkomen. Dit komt door de cafeïne. Ook diabetespatiënten kunnen hun leven verlengen door 3 kopjes koffie per dag te drinken. Koffie heeft een positieve werking op de spijsvertering. Deze drank heeft een laxerende werking en zorgt er tevens voor dat je vooral in de ochtend, goed kunt plassen. Sportprestaties worden door het drinken van koffie gunstig beïnvloed. Door de cafeïne heeft het lichaam de beschikking over meer uithoudingsvermogen en kunnen bepaalde duursporten (hardlopen) langer worden volgehouden. Drink dus voor je duurloopje een Movenpick koffie en je houdt het langer vol. Koffiedrinkers leven langer dan theedrinkers. Het bewijs is geleverd doordat op het Harvard instituut vele artsen hebben meegewerkt aan een onderzoek naar stevige koffiedrinkers. Het onderzoek duurde maar liefst 30 jaar en werd door gezondheidsspecialisten op bekwame wijze verricht.

Movenpick

Movenpick koffie heeft vele specialiteiten die een ware smaakbeleving inhouden. Thuis, maar ook op kantoor mag je rustig genieten van je koffie. Heerlijk s'morgens een bakje leut in de vorm van een;

 • Filterkoffie
 • Espresso
 • Cappuccino
 • Caffè Latte
 • Flat white

De Movenpick koffie lenen zich uitstekend voor de verschillende soorten koffies.

Welke Movenpick koffiebonen voor welke soort koffie?

Movenpick heeft door het speciale maalproces en de manier van branden voor verschillende soorten koffies, bonen in het assortiment. De Movenpick espressobonen zijn speciaal ontwikkeld om je te laten genieten van de krachtige, donkerbruine espresso, met een dun crémelaagje. Een mooi begin van de dag maar ook na een smakelijke, warme maaltijd is dit een prima afsluiter. Deze top-kwaliteit koffie heeft een pittig aroma. Ook te gebruiken om een mooie volle cappuccino van te maken. De Movenpick Caffe Crema bonen geeft door de Arabicaboon een ronde, volle smaak met een dun crémelaagje. De speciale mix geeft deze koffie een rijk aroma, waar je lang van kunt genieten. Geschikt voor een vol-automatische koffiemachine en goed te gebruiken in bedrijven en kantoren. Per kilo online aan te schaffen op een simpele en veilige manier. Een koffie waar iedereen van houdt.

De juiste manier van koffiebonen malen

De Movenpick koffiebonen zijn geschikt voor in de koffie machine, maar er is niets lekkerder om zelf de bonen op de juiste manier te malen. Voor dit klusje, heb je een goede koffiemolen nodig. Het met de hand malen met een ouderwetse molen, is nog steeds de allerbeste manier. De koffie wordt gelijkmatig en er zitten geen grotere stukjes in. Hoe fijner de koffie wordt gemalen, hoe fijner de smaak zal zijn. De koffiedeeltjes kunnen goed het water opnemen en zo de smaak afgeven. De elektrische koffiemolens slaan als het waren de boontjes kapot. Hierdoor krijg je ongelijkmatige koffie. Je kunt hier geen lekkere koffie van zetten. De Turkse koffiemolen is de allerbeste om in huis te hebben. De koffie wordt met deze molen zéér fijn gemalen wat voor een uitmuntend resultaat zorgt.

Beoordeeld met 9.6 / 10 - Gebaseerd op 62 Beoordelingen

Copyright © 2012-2018 6WAYS. All rights reserved.