Movenpick koffie

Movenpick in het land van koffiedrinkers

Nederland heeft de reputatie van het stevige koffiedrinken. We beginnen al bij het ontbijt. Hoewel thee in opkomst is zal dit de koffie niet snel gaan verslaan. In Nederland worden 2.4 koppen koffie gedronken per hoofd van de bevolking. We staan op een eenzame eerste plaats in de wereld. Amerika staat op een 16e plek ondanks hun veel te dure koffieketen starbucks. Waar de Engelsen thee drinken, nemen de Nederlanders ruim de tijd om een kop koffie te drinken. T.v. programma's als "koffietijd" zegt eigenlijk al genoeg. Rond de klok van half 11, staat bij de meeste mensen de koffie op tafel. Ook in bedrijven en op kantoren wordt 's morgens een koffiepauze ingelast. Koffie is niet weg te denken uit onze cultuur.

 1. Mövenpick caffè crema 4 kg koffiebonen voordeeldoos
  Mövenpick caffè crema 4 kg koffiebonen voordeeldoos
  € 39,80 Normale Prijs € 45,96
  Waardering:
  100% of 100
 2. Mövenpick caffè crema koffiebonen 1 kilo
  Mövenpick caffè crema koffiebonen 1 kilo
  Vanaf € 9,25
 3. Mövenpick Classico lungo 10 cups
  Mövenpick Classico lungo 10 cups
  € 3,49
 4. Mövenpick Der Himmlische koffiebonen 500 gram
  Mövenpick Der Himmlische koffiebonen 500 gram
  Vanaf € 4,95
 5. Mövenpick Der Himmlische koffiebonen 6 kilo
  Mövenpick Der Himmlische koffiebonen 6 kilo
  € 59,40 Normale Prijs € 89,88
 6. Mövenpick El Autentico koffiebonen 1 kilo
  Mövenpick El Autentico koffiebonen 1 kilo
  Vanaf € 9,25

Movenpick: Zwitsers kwaliteitskoffie

Zwitserland is wat koffie betreft een land waar je dat niet van zou verwachten. Toch is de Movenpick koffie een van de besten op het gebied van de luxere koffiesoorten. Movenpick heeft eigen faciliteiten om koffiebonen te roosteren. Op eigen wijze wordt een geheel eigen smaak aan de bonen gegeven. Tijdens het branden van de Movenpick koffiebonen worden zorgvuldig de temperaturen bewaakt, om de koffie de juiste smaak te geven. Al jaren wordt naar origineel Zwitsers recept gewerkt, om de luxe, geheel eigen smaak aan deze drank te geven. Met 7 kilo koffiebonen per jaar zijn wij als Nederlanders een grote afnemer van koffie.

Fabels over koffie

Wie te veel koffie drinkt, droogt uit, roept menig gezondheidsgoeroe. Flauwekul natuurlijk. Het is wel zo dat cafeïne vochtafdrijvend is. Maar een kop koffie bevat voldoende water om dit vochtafdrijven op te vangen. Het is ook onzin om te denken dat je van koffie nuchter wordt. Heb je te diep in het glaasje gekeken, dan zul je je roes uit moeten slapen. Koffie helpt echt niet om te ontnuchteren.

Beoordeeld met 9.6 / 10 - Gebaseerd op 62 Beoordelingen

Copyright © 2012-2018 6WAYS. All rights reserved.