Koop je koffiebonen bij Cafedujour.nl!

Koffieplant kopen bij Cafedujour.nl

Koffiebonen die bij jou passen

Wij weten dat het voor veel mensen lastig is om te bepalen welke koffiebonen nou echt lekker zijn. Smaken verschillen en daarom is het niet mogelijk om aan te geven dat een bepaald merk of type koffieboon de beste is. Wel weten wij door middel van jarenlange ervaring bij Café du jour en uit de gesprekken die we hebben gehad met onze klanten wat de meeste populaire koffiebonen in Nederland zijn. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de juiste koffiebonen worden gekocht. Waarom zou je anders zo'n verschrikkelijk dure koffiemachine hebben aangeschaft. Daar stop je toch niet zomaar de budgetbonen uit de supermarkt in? Bij Café du jour vind je een zeer ruim assortiment koffiebonen van verschillende A-merken, maar dan tegen supermarkt prijzen. Heb je ergens op een terras kennis gemaakt met de heerlijke koffie van Segafredo, Lavazza, Illy of andere premium merken? Bestel dan gewoon deze heerlijke koffiebonen online bij Café du jour tegen een zeer scherpe prijs.

Meest gekochte koffiebonen in Nederland!

 1. Caffé Mauro Concerto koffiebonen 1 kg
  Caffé Mauro Concerto koffiebonen 1 kg
  Vanaf € 9,79
  Waardering:
  100% of 100
 2. Illy Monoarabica Brazilië Koffiebonen 250 gram
  Illy Monoarabica Brazilië Koffiebonen 250 gram
  Vanaf € 5,84
 3. Illy normale branding (rood) koffiebonen 250 gram
  Illy normale branding (rood) koffiebonen 250 gram
  Vanaf € 5,69
  Waardering:
  95% of 100
 4. Lavazza Caffe Espresso koffiebonen 1 kilo
  Lavazza Caffe Espresso koffiebonen 1 kilo
  Vanaf € 15,19
 5. Lavazza Qualita Rossa koffiebonen
  Lavazza Qualita Rossa koffiebonen 1 kilo
  Vanaf € 10,79
 6. Mövenpick Espresso koffiebonen 1 kilo
  Mövenpick Espresso koffiebonen 1 kilo
  Vanaf € 9,99
  Waardering:
  100% of 100
 7. Segafredo Espresso Casa koffiebonen 1 kilo
  Segafredo Espresso Casa koffiebonen 1 kilo
  Vanaf € 7,99
  Waardering:
  97% of 100
 8. Segafredo Selezione Crema koffiebonen 1 kilo
  Segafredo Selezione Crema koffiebonen 1 kilo
  Vanaf € 8,95
  Waardering:
  98% of 100

Weet je al welke koffiebonen je wilt kopen?

Je hebt al vaker koffiebonen besteld en je wilt gewoon je eigen koffiebonen kopen? Zoek dan eens in ons assortiment de voordeeldoos van deze koffiebonen op. Met een voordeeldoos koffiebonen ben je altijd goedkoper uit dan wanneer je een losse kilo bonen besteld. Daarnaast hoef je niet gelijk een hele verpakkingseenheid van een bepaald merk te kopen om lekker wat korting te krijgen op jouw favoriete koffiebonen.

Ben je er toch nog niet helemaal over uit? Neem dan gewoon eens contact op met de klantenservice van Café du jour en vertel je verhaal. Al onze medewerkers hebben ruime kennis van koffie(bonen) en de smaakprofielen. Je krijgt van ons gewoon gratis advies!


Koffiebonen feitje ...

Nederlanders drinken gemiddeld zo’n twee kopjes koffie per dag, dat is gelijk aan ongeveer zeven kilo koffiebonen per jaar. Daarmee staan we in de top drie van koffiedrinkers in de wereld na Noorwegen en Finland. De populariteit van koffie gaat gepaard met tegenstrijdige adviezen en bevindingen van bijvoorbeeld gezondheidscoaches. Daarom lossen we vandaag alvast drie hardnekkige mythes over koffie op.

1. Koffie drinken droogt je uit = onzin

Cafeïne is urineafdrijvend, je moet er iets vaker van plassen en dus is heeft het een uitdrogend effect. Althans, als het hoofdbestanddeel van koffie geen water zou zijn. De hoeveelheid water in koffie telt mee in de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid water die mensen moeten drinken. Uit een onderzoek naar cafeïne inname blijkt dat een normale hoeveelheid cafeïne niet zorgt voor uitdroging. Het komt er op neer dat het water in koffie genoeg is om te compenseren voor het extra water dat je lichaam verlaat. Drie kopjes koffie per dag hydrateert evenveel als drie glazen water per dag volgens een ander onderzoek. Het urineafdrijvende effect van cafeïne is niet zo sterk als veel mensen denken, bovendien bouw je er snel een tolerantie tegen op.

2. Koffie drinken zorgt er voor dat je ontnuchtert = onzin

Koffie heeft geen ontnuchterend effect. Veel mensen denken van wel omdat het drinken ervan zorgt voor een wakkerder en bewuster gevoel waardoor het dronken ‘gevoel’ lichter wordt maar je in werkelijkheid nog even dronken bent. Dat zorgt ervoor dat je slechtere keuzes kunt maken over je eigen welzijn waardoor je bijvoorbeeld denkt dat je in staat bent om een voertuig te besturen, terwijl dat eigenlijk niet zo is.

3. In espresso zit meer cafeïne dan in een normale kop koffie = onzin

Ja dat lees je goed, een normale kop koffie bevat meer cafeïne. Een normale kop koffie heeft zo’n 100 mg cafeïne terwijl een espresso vaak rond de 75 mg per kop bevat, afhankelijk van de gebruikte koffiebonen, zetmethode en hoeveelheid koffie en water. Over het algemeen heeft espressokoffie meer cafeïne per liter maar wordt het geschonken in kleinere hoeveelheden. Als je koffie drinkt vanwege het oppeppende effect van cafeïne kun je beter een normale kop koffie zetten. Bovendien is espressokoffie vaak donkerder gebrand, dat geeft een pittigere smaak die men vaak associeert met een hoger cafeïne gehalte. Dat is onwaar, een langere branding zorgt namelijk juist voor minder cafeïne.

Beoordeeld met 4.8 / 5 gebaseerd op 64 Google klantreviews 

Copyright © 2012-2018 6WAYS. All rights reserved.