Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Geschenkpakket - Koffie (en thee) momentje XXL - 10 artikelen

Koffie (en thee) momentje XXL

 31,27  Normale Prijs 34,93 

  Wordt dinsdag geleverd als je bestelt voor maandag
  Gratis bezorging boven de 25,- (NL)

Daar is die dan, je hebt er lang naar gezocht. Maar je hebt het gevonden, het meest complete koffie (en thee) gerelateerde personeelsgeschenk. Met dit pakket kan je de plank gewoon niet misslaan. Een echte voltreffer die het hart van je personeel zal raken. Misschien worden ze zelfs wel een beetje emotioneel, maar ze hebben het verdiend! Jouw harde werkers hebben er keihard voor gestreden en hun prestaties hebben wat opgeleverd. Het “koffie (en thee) momentje XXL” pakket is nu voor hen. Alles wat je nodig hebt voor een geweldig koffie (of thee) moment in één doos. Verwen je personeel even helemaal over de top, ze hebben het verdiend!

Details

Het is natuurlijk bijna niet te geloven dat je nog niet overtuigd ben van de foto alleen al, maar laat ons toch nog even vertellen wat we allemaal in dat overvolle “koffie (en thee) momentje XXL” pakket zit. Dan weet je ook nog is wat je allemaal weggeeft.

  • Café du Jour verse koffie - Madrugador - 500 gram koffiebonen: In het beste pakket hoort natuurlijk ook de beste koffie. Vandaar dat we het pakket beginnen met onze beste koffie tot nu toe, de Madrugador. 
  • Café du Jour verse thee - vroege vogel - 100 gram: Voor alle dagen dat ze namens jou vroeg op moeten staan kun je nu eindelijk wat terug doen. Deze heerlijke thee is gemaakt voor de vroege vogels en draagt met kruiden als pepermunt en citroengras bij aan een heerlijk begin van de morgen.
  • Café du Jour verse thee - Inspiración - 100 gram: Deze heerlijke theemelange helpt ze er snel weer bovenop als ze even zonder inspiratie zit. Met een beetje kaneel en gember gaat de kraan der inspiratie weer open en kun je zo weer aan het werk (dat vind je natuurlijk als baas ook leuk).
  • Theefilter RVS: Die thee moet natuurlijk wel ergens in, anders drinken je medewerkers straks alleen maar planten. En dat is niet de bedoeling natuurlijk. Dit handige RVS theefilter kun je vullen en zo in je kopje hangen. geen gedoe en geen rommel, dat is natuurlijk helemaal fijn op de werkvloer.
Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-PKT-KOFFIETHEEXXL
MerkCafé du Jour
  • Oreo Original: Wie kent ze nog niet. Deze overheerlijke cacao koekjes met vanillevulling konden niet ontbreken aan ons overvolle pakket. Oreo’s de perfecte snack voor jong en oud.
  • Amarettini’s: Deze ambachtelijke Italiaanse bitterkoekjes zijn geschikt voor ieder moment van de dag en konden niet ontbreken aan dit nu al overvolle pakket. 
  • IJskoffie Vanille & Cappuccino: Je moet natuurlijk ook wat lekkers meegeven voor onderweg naar huis, voor in de trein, bus, auto of op de fiets. Een heerlijk frisse koffie-traktatie voor onderweg is een ijskoffie. En in dit pakket krijgen ze zelf twee smaken cadeau. Een heerlijke vanille koffie en een lekkere cappuccino.
  • Luchtverfrisser voor in de auto met koffie & vanille geur: Last but not least, hebben we een heerlijke luchtverfrisser voor in de auto of. Met de heerlijk geur van vanille en koffie stappen ze straks met een extra lekkere geur in die auto van de zaak! 
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Geschenkpakket - Koffie (en thee) momentje XXL - 10 artikelen

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews