Wat betekent de voorraad status eigenlijk?

Op de productpagina kan je drie verschillende voorraad statussen vinden. Afhankelijk van de hoeveelheid welke wij op voorraad hebben en of een artikel te bestellen is als 'backorder', kan je de volgende voorraad statussen tegenkomen: "In voorraad", "Backorder" en "Uit voorraad". 

Wat betekent dat dan? Nou dat leggen we hieronder even uit ...

In voorraad
Als een artikel de status heeft "In voorraad", dan heb je geluk! Het artikel ligt voor je klaar in ons magazijn. Zodra je deze hebt besteld, gaan er direct mensen voor je aan het werk. Je bestelling zal worden verzameld, gecontroleerd, ingepakt en verzonden.

Backorder
Dat is jammer, het artikel is niet uit voorraad leverbaar. Het kan zijn dat het product gewoon is uitverkocht of dat dit om een 'maatwerk' artikel gaat. In het geval van een backorder is dat nog niet zo'n groot probleem. Wij kunnen het artikel gewoon leveren, alleen niet zo snel als dat je van ons bent gewend. Bij elk artikel welke de status "Backorder" heeft, wordt ook aangegeven wat de gemiddelde levertijd van een backorder is. Houdt er rekening mee dat we hier de gemiddelde levertijd aangeven en dat het product dus eerder, maar ook later kan worden bezorgd.

Uit voorraad
Dat is gewoon stomme pech. Dit vinden wij ook heel vervelend maar soms ontkomen we er gewoon niet aan. Soms worden producten niet meer gemaakt of geleverd. Dan raken deze producten "uit voorraad" en zullen niet snel meer worden opgenomen in onze catalogus.

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.8 / 5 op basis van 589 klantreviews

Copyright © 2015 - 2021 Café du Jour - 6WAYS - KvK: 68459491 - Btw-id: NL857453920B01