Café du Jour Brazil Santos Koffie-4 kilo (emmer)

€ 47,50
Op voorraad
Je verdient 47 spaarpunten voor dit product

Brazillïe produceert een derde van alle koffie die in de wereld gedronken wordt, dat maakt ze het grootste koffieproducerende land ter wereld!

De Café du Jour Brazil Santos koffiebonen zijn gekozen vanwege hun uitstekende kwaliteit en algemene smaakprofiel. Daardoor zijn ze uitstekend te gebruiken op bijvoorbeeld plekken waar veel mensen met verschillende smaken koffie drinken zoals op kantoren. Elke batch wordt visueel geinspecteerd zodat het aantal koffiebonen met fouten (te klein, te groot, afwijkende kleur) nihil zijn. Voor onze koffie waren we op zoek naar een boon die net een slag kwalitatiever en groter is dan andere populaire koffies. Dit is het perfecte opstapje naar speciality koffiebonen als je al jaren koffiebonen uit de supermarkt drinkt maar nu op zoek bent naar iets beters.

Café du jour Koffiebonen

De koffiebonen van het eigen merk van Café du Jour zijn op kleine schaal door een specialistische brandmeester geroosterd. De bonen worden wekelijks geroosterd en bevoorraad, de branddatum is dus altijd recent. Op het label van de verpakking staat de branddatum dan ook genoteerd.

Meer informatie
Artikel Nr.CDJ-CDJBSAN-4 kilo (emmer)
Inhoud / verpakking4 kilo (emmer)
   MerkCafé du Jour
   Koffie sterkte3/5
   KoffieboonArabica
   Land van herkomstBrazillië
RegioSantos
Schrijf uw eigen review
Je beoordeeld:Café du Jour Brazil Santos Koffie-4 kilo (emmer)
Uw waardering

Beoordeeld met 4.7 / 5 gebaseerd op 58 Google klantreviews 

Copyright © 2012-2018 6WAYS. All rights reserved.