Bregman Koffies 100% Arabica Brazil 250 gram gemalen koffie

€ 6,95
Op voorraad
Je verdient 6 spaarpunten voor dit product

Bregman Koffies 100% Arabica Brazil gemalen koffie is een gebalanceerde, fijne kop koffie die in kleine batches wekelijks vers wordt gebrand. De branddatum wordt altijd vermeld op de verpakking zodat u gegarandeerd bent van ultraverse koffie.

Deze variant van de Bregman Koffies 100% Arabica Brazil wordt geleverd als gemalen koffie. De maling kan je helemaal zelf bepalen.

Meer informatie
Artikel Nr.CDJ-GEMBREGBR
   Omschrijving

Brazilië koffieplantage

Pois Não? Met deze gemalen koffie haal je het beste van Brazilië in huis. Bregman Koffies heeft deze koffie op authentieke en ambachtelijke wijze geroosterd, waardoor de smaak zich goed kan ontwikkelen tijdens het brandproces.

De heren van Bregman koffies noteren op elke verpakking de branddatum zodat u precies weet hoe vers uw koffie is. Deze 100% arabica koffie is medium gebrand en heeft een hele zachte, gebalanceerde smaak. Deze koffie komt goed tot zijn recht als lichte espresso of een normale kop koffie. 

Het smaakprofiel van deze koffie is licht chocoladeachtig met een medium body, notig, zoet en heel gebalanceerd

Koffie en Brazilië

Brazilië is één van de bekendste en de grootste koffieproducerende landen in de wereld. Ongeveer een derde van de koffie die wereldwijd gedronken wordt komt uit Brazilië. Niet zo gek, want het land heeft een uitstekend klimaat om de koffieplanten te laten groeien. Deze specifieke variant is gegroeid op plantages tussen de 600 en 1000 meter hoogte en gedroogd in de schil.

Inhoud / verpakking250 gram
   MerkBregman Koffies
   Koffie sterkte3/5
   KoffieboonArabica
   Land van herkomstZuid-Amerika
Schrijf uw eigen review
Je beoordeeld:Bregman Koffies 100% Arabica Brazil 250 gram gemalen koffie
Uw waardering

Beoordeeld met 4.8 / 5 gebaseerd op 73 Google klantreviews 

Copyright © 2012-2018 6WAYS. All rights reserved.